آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 08 بهمن 1391 ساعت 09:38

توصیه رهبر انقلاب برای «کمک نقدی یک مرحله‌ای به مردم»

 عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی ضمن رد شایعاتی مبنی بر توافق دولت و مجلس بر زمان اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها تاکید کرد: کمک یک مرحله ای هیچ ربطی به افزایش مبلغ یارانه نقدی ندارد.

حسین سبحانی نیا در گفت و گو با خانه ملت گفت:مسئله اجرای فاز دوم هدفمندی مسئله مهمی است که با یک یا دو نشست به نتیجه روشنی نمی رسد و در جلسات مشترک دولت و مجلس تصمیم خاصی مبنی بر زمان اجرای فاز دوم هدفمندی اتخاذ نشده است.
 
نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی هم چنین تصریح کرد:در این جلسات تنها بر سر کمک یک مرحله ای که قرار است شب عید صورت گیرد صحبت هایی شده است اما هنوز در این خصوص نیز جمع بندی کاملی صورت نگرفته است.
 
سبحانی نیا  تاکید کرد: مسئله کمک یک مرحله ای نیز هیچ ارتباطی با مبلغ یارانه نقدی هدفمندی یارانه ها ندارد  و تنها کمک یک مرحله ای است که تا به امروز در خصوص آن صحبت هایی صورت گرفته است.
 
وی افزود: برای اجرای مرحله دوم فاز دوم هدفمندی یارانه ها مسئله ای است که مجلس و کارشناسان و کمیسیون های تخصصی استدلال های منطقی و قوی در خصوص آن دارند و تصمیم گیری در خصوص ادامه انجام این کار در این نشست های کوتاه مدت ممکن نیست و نمی توان در این جلسات به طور کامل در خصوص اجرای فاز اول نیز آسیب شناسی کرد.
 
سبحانی نیا تصریح کرد: در جلسه شب گذشته در خصوص کمک نقدی یک مرحله ای که توصیه مقام معظم رهبری نیز بوده است به یک جمع بندی نسبی رسیده اند اما در خصوص اجرای فاز دوم هدفمندی هیچ جمع بندی صورت نگرفته است.
 
وی ادامه داد:کمک یک مرحله ای هیچ ارتباطی به فاز دوم هدفمندی و یا افزایش مبلغ یارانه نقدی ندارد و مسئله کاملا مجزایی است که در یک مرحله صورت می گیرد.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم چنین تصریح کرد:در آینده نشست های مشترک دولت و مجلس طبق روال گذشته خواهد بود و این نشست ها ، ماهیت کارشناسی دارد که نتیجه آن به مجلس و دولت منعکس می شود و بنا نیست در این جلسات با عده معدودی در خصوص مسائل تصمیم گیری قاطع شود.

3282 نمایش

نظر دادن