آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 08 خرداد 1392 ساعت 10:41

احمدی‌نژاد: دموکراسی و انتخاب آزاد حق همه ملت‌هاست

رییس‌جمهور روابط ایران و عراق را برادرانه و ناگسستنی دانست و گفت: دو کشور و دو ملت از منافع و دشمنان مشترکی برخوردار هستیم و باید با هم باشیم و با هم نیز خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود احمدی‌نژاد شامگاه چهارشنبه در دیدار هوشیار زیباری، وزیر امور خارجه عراق اظهار کرد: ملت‌ها در کنار هم قدرتمند و شکست‌ناپذیر می‌شوند و اگر جدا از هم باشند، دشمنان به آن‌ها آسیب خواهند زد. اگر ملت‌ها در کنار یکدیگر باشند مسائلی که امروز در منطقه و شمال آفریقا در جریان است به نفع ملت‌ها رقم خواهد خورد.

وی با اظهار خرسندی از روند پیشرفت و ثبات و یکپارچگی عراق اظهار کرد: امروز در عراق بعد از حاکمیت طولانی مدت دیکتاتوری‌های خشن، دولت منتخب مردم حاکم است و همدلی موجود میان دولت و ملت این کشور، سرنوشت عراق را به نفع ملت‌ آن پیش خواهد برد.

وی با جویا شدن وضعیت سلامتی رییس‌جمهور عراق، اظهار کرد: ایشان برای شکل‌گیری عراق جدید و در حفظ وحدت ملی عراق نقش تعیین کننده و ممتازی داشتند و انسانی با تجربه و با درایت هستند که در جهت اتحاد و همدلی گروه‌های مختلف عراقی تلاش فراوانی کردند؛ امیدواریم خدای متعال سلامتی کامل را به ایشان عطا فرماید.

رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: مستکبران قصد دارند با ایجاد اختلاف و فاصله، ملت‌ها را تضعیف کرده و منافع خود را تامین کنند.

وی همچنین با تاکید بر این‌که «دموکراسی و انتخاب آزاد حق همه ملت‌هاست که البته باید با تفاهم و همدلی برقرار شود» اظهار کرد: اتفاقاتی که طی سال‌های اخیر در منطقه در جریان بوده تا حدود زیادی واقعیت مسائل را برای ملت‌ها روشن کرده است. دشمنان ملت‌ها قصد دارند جنگ و کشتاری که در حال وقوع است، آرام آرام به سایر کشورها نیز گسترش یابد و این نقشه مستکبران برای تضعیف ملت‌ها و زمینه‌سازی تداوم سلطه مستکبران است.

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم طرف‌های درگیر با تفاهم و برگزاری انتخابات مسائل خود را برطرف کنند و در تلاش برای تحقق این هدف ایران و عراق از نقش و جایگاه مهمی برخوردار هستند.

هوشیار زیباری، وزیر خارجه عراق نیز در این دیدار با تاکید بر حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران در جهت برقراری امنیت، ثبات و یکپارچگی در عراق اظهار کرد: امروز ایران و عراق تفاهم و هماهنگی خوبی با یکدیگر در موضوعات مختلف دوجانبه و منطقه‌ای دارند.

وی همچنین با اشاره به اوضاع سوریه و پیامدهای سیاسی و امنیتی آن برای کشورهای منطقه اظهار کرد: همگان باید با تلاش برای ایجاد تفاهم و گفتگو، ملت‌ سوریه را در جهت خاموش کردن فتنه موجود یاری کنند.

734 نمایش

نظر دادن