آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 04 خرداد 1392 ساعت 16:20

واشنگتن پست: احتمال حمایت هاشمی و خاتمی از روحانی/ جلیلی، انعطاف ناپذیر

اکنون که هاشمی احراز صلاحیت نشد، یکی از کاندیداهای مطرح سعید جلیلی مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران است. او شخصی انعطاف ناپذیر و ایدئولوزیک است که از فردی که بتواند پیروز انتخابات باشد، بسیار دور است.

واشنگتن پست نوشت: اکنون که هاشمی احراز صلاحیت نشد، یکی از کاندیداهای مطرح سعید جلیلی مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران است. او شخصی انعطاف ناپذیر و تندرو است که شاخصه هایش، بسیار دور از یک رییس جمهور است.

اگرچه نوع رفتار و بیان کاندیدا می تواند پیش گویی ناقصی از نوع حرکت او در ریاست جمهوری باشد، اما جلیلی زمان دارد . او خود را به عنوان منتقد سرسخت امریکا و مدافع جدی سیاست حارجی مقابله ای و سخت گیرانه معرفی کرده است.

جلیلی به کریستین ساینس مانیتور گفت: ایران موفق به شکست هیمنه ی امریکا شده است.

او در این مصاحبه و دیگر گفتگوهایش بسیار خود را درگیر آمریکا نشان داده و بر روی این ماجرا به عنوان مسئله ای اخلاقی تاکید می کند.

با وجود داشتن پست رسمی (مذاکره کننده و دیپلمات)، جلیلی سخنانی بر ضد مذاکره با امریکا مطرح کرده است.

به گفته ی برخی از تحلیلگران، سبک مذاکره ی انعطاف ناپذیر جلیلی دلیلی اصلی است که مذاکرات بین الملی بر سر برنامه هسته ای به نتابج بهتری دست پیدا نکرده است.

او حتی پیش از تصدی مقام دبیری شورای عالی امنیت ملی هم، چنین منش و رفتاری داشته است. او حتی به احمدی نژاد در نگارش نامه ی 18 صفحه ای به جرج بوش کمک کرده است.

انتظار می رود که قالیباف و جلیلی برای کسب حمایت اصولگرایان بایکدیگر رقابت کنند.

واشنگتن پست در پایان مدعی می شود: دو کاندیدا متعادل در انتخابات، روحانی و عارف هستند. احتمال می رود که آیت الله رفسنجانی و خاتمی از حسن روحانی حمایت کنند.

منبع: انتخاب

1477 نمایش

نظر دادن