آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 17 ارديبهشت 1392 ساعت 12:58

نماینده آیت الله سیستانی: عکس جنازه "حجر بن عدی" واقعی نیست

مهری تاکید کرد: آنچه که در رسانه ها درباره انتقال جنازه صحابه پیامبر به مکان دیگری پس از نبش قبرش منتشر شده هم اطلاعات نادرستی است. برخی خبرها حکایت از آن دارد که افرادی که قبر حجر بن عدی را حفر کرده اند به جنازه ای نرسیده اند.

نماینده آیت الله سیستانی در کویت گفت: تصویر منتشر شده از جنازه حجر بن عدی صحابه پیامبر اسلام واقعی نیست.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه کویتی الوطن، محمد المهری افزود: خبرهای منتشر شده  درباره انتقال جنازه حجر بن عدی به مکان غیرمعلوم نیز نادرست است.

چندی قبل شماری از افراط گرایان اسلامی مخالف حکومت سوریه، اقدام به تخریب حرم و حفر قبر "حجر بن عدی" یکی از صحابه پیامبر اسلامی در حومه دمشق کرده بودند. این اقدام با واکنش های زیادی روبه رو شد.

پس از آن شماری از رسانه ها از انتقال جنازه حجر به مکان دیگری یا انتشار تصاویری از جنازه بدون تغییر این صحابی خبرهایی را منتشر کرده بودند.

نماینده آیت الله سیستانی در کویت ادامه داد: برخی ها می گویند که این  عکس منتشر شده، شبیه عکس عمرمختار است که به عنوان تصویری از حجر بن عدی منتشر شده است. این عکس، صحیح نیست.

مهری تاکید کرد: آنچه که در رسانه ها درباره انتقال جنازه صحابه پیامبر به مکان دیگری پس از نبش قبرش منتشر شده هم اطلاعات نادرستی است. برخی خبرها حکایت از آن دارد که افرادی که قبر حجر بن عدی را حفر کرده اند به جنازه ای نرسیده اند. این افراد چند متر حفر کرده اند اما به جنازه ای نرسیده اند.

وی افزود: سید حیدر فرزند سید محمد باقر حکیم رئیس اسبق مجلس اعلای اسلامی عراق گفته است که با متولیان حرم حجر بن عدی گفتگو کرده است. آنها گفته اند که قبر به عمق چند متر و بسیار عمیق حفر شده است. این قبر، با هدف رسیدن به جنازه، به عمق چند متر، حفر شده است تا به جنازه صحابی برسند اما اطلاعات دقیق و تایید نشده ای وجود ندارد که توضیح بدهد آیا به این جنازه رسیده اند یا نه.

تصویر منتشر شده از سوی برخی رسانه از جنازه حجر بن عدی پس از خارج کردن آن از قبر





حرم "حجر بن عدی" قبل و بعد از تخریب و حفر قبر


2709 نمایش

نظر دادن