آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 16 تیر 1405 ساعت 14:00

مقام اروپایی: اقدامات ناتو درباره تنگه هرمز دفاعی است!

یک مقام اروپایی اعلام کرد: اقدامات ناتو درباره تنگه هرمز بر اساس یک موضع دفاعی انجام می‌شود و این ائتلاف در جنگ مشارکت نخواهد کرد.

به گزارش آخرین نیوز، وزیر مشاور در امور خارجه بلژیک در گفتگو با شبکه الجزیره اعلام کرد: اقدامات ناتو درباره تنگه هرمز بر اساس یک موضع دفاعی انجام می‌شود و این ائتلاف در جنگ مشارکت نخواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه زمینه ای برای مداخله ناتو در تنگه هرمز وجود ندارد، گفت: ما در حال آماده‌سازی برای اعزام کشتی‌های مین‌روب به تنگه هرمز هستیم.

وزیر مشاور در امور خارجه بلژیک همچنین تأکید کرد: ما مایل هستیم در چارچوب ائتلاف تشکیل‌شده توسط فرانسه و انگلیس به حفظ آزادی کشتیرانی کمک کنیم.

وی مدعی شد: ایران با توسعه برنامه هسته‌ای و موشکی خود، رفتار نامناسبی دارد.

این مقام اروپایی با اشاره به تحولات تنگه هرمز گفت: ناتو، همزمان با ابتکار عمل واشنگتن، طرح‌ها و ابتکارهایی را درباره این آبراه راهبردی دنبال می‌کند.

او اظهار داشت: بلژیک در اجرای یادداشت تفاهم میان واشنگتن و تهران با هدف تضمین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز مشارکت دارد.

وی درباره روابط میان آمریکا و متحدان اروپایی نیز گفت: ترامپ از شرکای اروپایی خود و آنها نیز از ترامپ ابراز ناامیدی کرده‌اند. افزایش بودجه دفاعی کشورهای عضو ناتو برای مقابله با تهدیدهای موجود ضروری است و بلژیک در حال تسریع روند افزایش هزینه‌های دفاعی خود است تا این رقم را به ۲ درصد تولید ناخالص داخلی برساند.

وزیر مشاور در امورخارجه بلژیک همچنین تاکید کرد: حفظ وحدت ناتو و تقویت توان بازدارندگی این ائتلاف از اهمیت بالایی برخوردار است.

36 نمایش

نظر دادن