آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 22 ارديبهشت 1405 ساعت 11:05

تحریف سخنان امام علی (ع) برای توجیه ادامه مذاکرات!

ترجمه این تیتر آن است که تسلیم را پذیرفته و بدون قید و شرط پای میز قمار ترامپ نشست، امری تجربه شده که دوبار در عمان و وین به انفجار میز مذاکره انجامید!

به گزارش آخرین نیوز به نقل از مشرق، روز گذشته ترامپ اعلام کرد که آخرین پاسخ ایران به مذاکرات را رد کرده است، هم‌زمان با این ماجرا برخی رسانه‌ها و افراد موثر با توجه به نگاه آمریکایی‌ها به جنگ دوشقه شده و برخی خواهان ادامه مذاکرات و پذیرش شروط ترامپ شده و برخی دیگر ادامه این وضعیت را پذیرش تسلیم خواندند.

روزنامه سازندگی با تفسیری عجیب از زبان رئیس‌جمهور ترامپ را فردی صلح‌طلب خوانده و نوشته است:

طرح سه‌گانه «مذاکره، وضعیت بینابینی، یا ادامه جنگ» در سخنان اخیر رئیس‌جمهور، نشان‌دهنده آن است که دولت به‌دنبال صورت‌بندی شفاف‌تری از انتخاب‌های استراتژیک کشور است. در این چارچوب مذاکره نه یک انتخاب ایده‌آل بلکه یک گزینه عملی در میان گزینه‌های پرهزینه‌تر تلقی می‌شود. به‌ویژه در شرایطی که کشور از یک جنگ پیچیده عبور کرده و تثبیت دستاوردها بدون ورود به عرصه دیپلماسی دشوار به نظر می‌رسد.

تحریف سخنان امام علی (ع) برای توجیه ادامه مذاکرات!

این روزنامه در ادامه نوشته است:

پزشکیان تلاش می‌کند این پیام را به طرف مقابل منتقل کند که ایران آماده مذاکره است اما نه از سر ضعف؛ آماده توافق است اما نه به هر قیمت و آماده دیپلماسی است اما با حفظ همان اقتداری که در میدان به‌دست آمده است. در چنین چارچوبی نیز آینده روابط ایران و آمریکا بیش از هر چیز به یک متغیر وابسته می‌شود، اینکه آیا طرف مقابل حاضر است، قواعد این «مذاکره از موضع عزت» را بپذیرد یا نه؟

در ابتدا باید گفت که آنچه این روزنامه از نهج‌البلاغه و کلام امام علی(ع) تفسیر کرده تفسیری کاملا تحریفی به شیوه فرقانی‌ها است، کلام امام یک ادامه داشته که می‌فرمایند: لکن زنهار زنهار از دشمن خود پس از صلح کردن، زیرا گاهی دشمن نزدیک می شود تا غافلگیر کند، پس دور اندیش باش.

این تحریف و تفسیر به جانب پیش از این توسط افرادی انحرافی چون اکبر گودرزی صورت گرفته که تفسیرهای دلخواه را از متن برداشته و در نهایت در چنان وضعیتی گرفتار شد که به جنگ مسلحانه انجامید.

ترجمه تیتر این روزنامه آن است که تسلیم را بپذیریم و بدون قید و شرط پای میز قمار ترامپ باید نشست، امری تجربه شده که دوبار در عمان و وین به انفجار میز مذاکره انجامید!

31 نمایش

نظر دادن