آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 23 -8156 ساعت 14:04

احمدی‌نژاد: می‌خواهند در شرق آسیا جنگ برپا کنند

رییس‌جمهور گفت: مستکبران می‌خواهند در شرق آسیا جنگ راه بیندازند تا جلوی پیشرفت کشورها را بگیرند و ثروت‌شان را چپاول کنند.

محمود احمدی‌نژاد در جمع مردم استان گیلان در ورزشگاه شهید عضدی شهرستان رشت ضمن این‌که مردم گیلان را مردمی مومن، انقلابی، شجاع، صمیمی و دوست‌داشتنی خواند، به آنها گفت: من به تک تک شما از صمیم قلب عشق می‌ورزم.

احمدی‌نژاد افزود: سرزمین گیلان پناهگاه مومنان و مجاهدان با مردمانی سخت‌کوش و نجیب، دارای قلب‌های مهربان، اندیشه‌های نورانی و دستانی پربرکت و روحیه‌ای شجاع و شکست‌ناپذیر است و این سرزمین، سرزمینی است که در دامان خود عارفان، ادیبان، پهلوانان و مجاهدان فراوانی را تربیت و به ملت و جامعه بشری تقدیم کرده است.

وی با بیان این‌که گیلان در صیانت از استقلال ایران و در مبارزه با اشغالگران نقش برجسته و پرافتخاری در تاریخ ایران عزیز داشته است، میرزاکوچک‌خان جنگلی را نماد هوشمندی، ایمان، ایستادگی و سرافرازی مردم گیلان و ملت ایران دانست و گفت: مردمان گیلان مردمانی هستند، همواره وجودشان برای ملت ایران سرشار از منافع بی‌شمار بوده است و همواره برای ملت ایران باعث افتخار بوده‌اند و به فضل الهی خواهند بود.

رییس‌جمهور در ادامه با مورد توجه قرار دادن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) با بیان این‌که امروز زیباترین و بهترین روز سال است؛ چرا که دختر پیامبر (ص) یگانه هستی حضرت فاطمه (س) متولد شده‌اند، افزود: حضرت زهرا (س) بزرگترین هدیه خدا به بشریت و الگوی کامل برای همگان تا ابد هستند و اگرچه عمر به ظاهر کوتاهی داشته‌اند ولی هر ثانیه عمر ایشان یک عصر، تاریخ و علامت راه و یک پرچم برافراشته توحید، عزت و تبعیت از ولایت بوده است.

احمدی‌نژاد همچنین در همین راستا گفت: من دیروز در جلسه‌ای مطلبی را عرض کردم که اگرچه ظاهرش شوخی بود، ولی آن را جدی گفتم. من گفتم روز زن را در واقع باید به مردها تبریک گفت؛ چرا که خدای متعادل چنین موجود لطیف، انسانی و متعالی را آفریده تا مادر، همسر، خواهر و دختر مردان باشند. زن موجب آرامش،‌کانون مهرورزی و تربیت،‌کمال انسان‌ها و نقطه اتکای مردان‌ است.

وی گفت: من در همین جا می‌خواهم خطاب به حضرت زهرا (س) مطلبی را بگویم و آن این‌که ای عزیز پیامبر گرچه در آن دوره کوتاهی که بودی قدر تو ناشناخته ماند و دلت شکست و تو را آزرده‌خاطر کردند و فرزندت را از بین بردند، اما نگاه کن که اینجا گیلان است و 1400 سال بعد از شهادت تو این زنان و مردان گیلانی و ایرانی با عشق و یاد تو این روز و هر روز را جشن می‌گیرند و همه خواسته‌هایشان را به تو عرضه می‌کنند، ببین این ملت ایران است و پای عهدی که با تو بسته‌اند، ایستاده‌اند.

رییس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود مباحث مربوط به منطقه را مورد توجه قرار داد و گفت: مستکبران و استعمارگرانی که در حال غارت دنیا هستند در مسیر این غارت و سلطه‌گری دچار مشکل و بن‌بست شده‌اند و آن مشکلاتی که ده‌ها سال به سایر ملت‌ها منتقل کرده بودند، امروز به خود آنها منتقل شده است. آنها می‌خواهند برای نجات خود،‌ مشکلاتشان را به سایر مناطق ببرند و بین ملت‌ها جنگ درست کنند و آنها را ناامن کنند و در این مسیر درگیری‌های قومی و مذهبی و تحریک تعصبات کور به دست انسان‌های جاهل و خودخواه را مدنظر قرار می‌دهند تا دنیا بار دیگر خراب شود و برای بازسازی به آنها احتیاج شود و در واقع آنان از این طریق خود را احیا کنند.

احمدی‌نژاد با بیان این‌که آنها می‌خواهند در شرق آسیا جنگ برپا کنند تا جلوی پیشرفت این کشورها را بگیرند، گفت: آنها می‌خواهند در این مناطق خرابی ایجاد کنند و بعد به آنها جنس بفروشند و ثروت‌شان را دوباره چپاول کنند. در منطقه ما هم عده‌ای جاهل را نزدیک کردند و با پول‌های بی‌زبان نفت، اسلحه‌های آنچنانی در اختیارشان قرار دادند تا مردم را به جان یکدیگر بیندازند. در واقع آنها می‌خواهند از این طریق ما را تضعیف کنند تا دوباره مسلط شوند.

وی اظهار کرد: می‌خواهم به آنها نصحیت کنم و بگویم دست بردارید، این همه توطئه کردید به کجا رسیدید، این کارهایی که می‌کنید فقط پرونده شما را سیاه می‌کند، امروز ملت‌ها و ملت ایران بیدار است و هوشمندانه توطئه‌های شما را خنثی می‌کند. من به شما نصیحت می‌کنم که در کنار ملت‌ها برگردید و به عدالت و صلح تن دهید و اگر این نصیحت مشفقانه را نپذیرید بدانید به لطف خدا دست قدرت ملت‌ها شما را از منطقه ریشه‌کن خواهد کرد.

رییس‌جمهور در ادامه خطاب به مردم گیلان، گفت: ما در ادامه تاریخ پرفراز و نشیب و پرافتخارمان حامل دو ماموریت الهی هستیم که یکی از آنها ساختن ایران است.

وی افزود: ساختن ایران یعنی آبادانی و توزیع فرصت‌ها در همه کشور و به این معنی است که همه استعدادها در همه جا امکان رشد و شکوفایی پیدا کنند و همه ایران ساخته شود.

منبع: ایسنا

1647 نمایش

نظر دادن