آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: دوشنبه, 26 آذر 1402 ساعت 11:29

انگلیس از وقوع یک حادثه در نزدیکی باب‌المندب خبر داد

اداره عملیات تجارت دریایی انگلیس امروز (دوشنبه) اعلام کرد: گزارشی مبنی بر وقوع یک حادثه در نزدیکی باب المندب دریافت کردیم.

به گزارش ایسنا به نقل از الجزیره، اداره عملیات تجارت دریایی انگلیس گفت: گزارشی درباره یک حادثه در نزدیکی باب المندب در جنوب بندر یمنی المخا دریافت کردیم و احتمال انفجار در آب در دو مایلی یک کشتی در دریای سرخ وجود دارد.

روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نیز نوشت، اداره عملیات تجارت دریایی انگلیس (UKMTO) اعلام کرد که گزارشی از یک کشتی در مورد انفجار احتمالی در کشتی‌ای در تنگه باب المندب که دریای سرخ را به اقیانوس هند متصل می‌کند و در حدود ۳۰ کیلومتری جنوب شهر ساحلی المخا در یمن دریافت کرد.

به کشتی‌های حاضر در منطقه دستور داده شده که با احتیاط حرکت کنند و هرگونه حادثه غیرعادی را گزارش کنند.

وبگاه آمریکایی سمفور به نقل از مقامات آمریکایی گفته بود: «پنتاگون در حال بررسی و مذاکره درباره امکان پاسخ مستقیم به ارتش یمن است.»

به گزارش این وبگاه، مقامات دولت آمریکا به طور فزاینده‌ای نگران هستند که ارتش یمن تجارت جهانی دریایی را در واکنش به تجاوزات غزه مختل کند.

این در حالی است که اداره عملیات تجارت دریایی انگلیس رو جمعه نیز اعلام کرد، گزارش‌هایی از چند حادثه امنیتی در نزدیکی باب المندب دریافت کرده بود. پس از آن یحیی سریع، سخنگوی ارتش یمن خبر داد ۲ کشتی (MSC Alanya وMSC PALATIUM III) که به سمت اسرائیل در حرکت بودند هدف ۲ فروند موشک یمنی قرار گرفتند. یحیی سریع اعلام کرد هدف قرار دادن این ۲ کشتی پس از آن انجام شد که خدمه این کشتی‌ها به تماس های نیروی دریایی یمن و همچنین پیام‌های هشدار پاسخی ندادند.

641 نمایش

نظر دادن