آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 18 مهر 1402 ساعت 10:25

«آنتونی بلینکن» به تل‌آویو سفر می‌کند

رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که وزیر خارجه آمریکا قصد دارد طی ساعت‌های آینده وارد اراضی اشغالی شود.

به گزارش مهر، رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که وزیر خارجه آمریکا تصمیم دارد به اردن و اراضی اشغالی سفر کند.

به نوشته وب‌سایت روزنامه «جروزالم‌پست» در بحبوحه جنگ بین اسرائیل و حماس، آنتونی بلینکن به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات ارشد، تصمیم دارد به اسرائیل و اردن سفر کند؛ امروز چهارشنبه واشنگتن را ترک می‌کند و فردا پنج‌شنه وارد اسرائیل می‌شود.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده که «آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، به اسرائیل سفر خواهد کرد تا با شرکای اسرائیلی خود به طور مستقیم در مورد وضعیت میدانی تعامل داشته باشد.»

وزیر خارجه آمریکا در حالی برای دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی به اراضی اشغالی سفر می‌کند که رژیم صهیونیستی پس از عملیات بزرگ و انتقام‌جویانه «طوفان الاقصی» مقاومت فلسطین، به شکلی بی‌رحمانه و وحشیانه‌ای در حال بمباران شدید شهرهای نوار غزه و کشتار مردم فلسطین است. رئیس‌جمهور و مقامات ارشد آمریکا در روزهای اخیر بارها حمایت خود را از جنایات ارتش صهیونیستی در نوار غزه را اعلام کردند.

همزمان وزارت بهداشت فلسطین از شهادت ۸۴۹ نفر و زخمی شدن ۴۳۶۰ نفر بر اثر تنش آفرینی های اشغالگران در غزه و کرانه باختری خبر داد.

وزارت بهداشت نوار غزه در تازه‌ترین آمار اعلام کرد: شمار شهدای غزه از آغاز نبرد طوفان الاقصی تا این لحظه به ۸۴۹ نفر افزایش یافته و شمار مجروحان هم به حدود ۴۳۶۰ هزار نفر رسیده است. ۱۴۳ نفر از شهدا کودک و ۱۰۵ نفر هم زن هستند.

صبح روز شنبه نیروهای مقاومت فلسطین در یک عملیات دقیق و هماهنگ ضمن عبور از مرزهای غزه و ورود به شهرک‌های اشغالی در اطراف نوار غزه، در کمتر از نیم ساعت بیش از ۵ هزار راکت و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کردند. تصاویر فرار صهیونیست‌ها با لباس شخصی، کشته شدن سربازان مرزی، غنمیت گرفته شدن ماشین و حتی تانک‌های اسرائیلی در پاسگاه‌های مرزی همگی نشان از عمق غافلگیری صهیونیست‌ها دارد.

390 نمایش

نظر دادن