https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 24 ارديبهشت 1401 ساعت 19:04

توضیح خاندوزی درباره دستور یارانه‌ای رئیسی

همزمان با دستور رئیس جمهور مبنی بر پرداخت یارانه کمک معیشتی جدید به حساب تمام یارانه بگیران، سخنگوی اقتصادی دولت توضیحاتی درباره چگونگی اجرای این دستور ارائه کرد.  

احسان خاندوزی سخنگوی اقتصادی دولت همزمان با اعلام دستور رئیس جمهور مبنی بر پرداخت یارانه کمک معیشتی جدید به حساب تمام یارانه بگیران، در گفت‌وگوی تلویزیونی اعلام کرد: با دستور رئیس جمهور بنا شد، تمام افرادی که یارانه بگیر هستند و تا ماه قبل مشمول دریافت یارانه نقدی بوده اند، در صورتی که خودشان همچنان متقاضی باشند برای ماه اول یارانه کمک معیشتی جدید به حساب آنها واریز شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین گفت: وزارت رفاه ظرف یک ماه باید به این تقاضاها رسیدگی کند و اگر تقاضا درست بود، این مبلغ آزاد خواهد شد و خانوار می توانند استفاده کنند.

وی تأکید کرد: ولی در صورتی که مستنداتی مبنی براینکه خانوار جز دهک دهم است، وجود داشت، گزارش های مربوط به ارزیابی دهک بندهی ها ارسال می شود تا مردم در جریان نحوه دهک بندی خانوار قرار بگیرند.

866 نمایش

نظر دادن