آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 05 اسفند 1398 ساعت 10:07

تایید ابتلای دانشجوی خواجه‌نصیر به کروناویروس پس از اعلام منفی بودن تستهای پیشین!

معاون دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از ابتلای یکی از دانشجویان خوابگاهی این دانشگاه به کرونا ویروس خبر داد و گفت: در حال حاضر این دانشجو در قرنطینه به سر می‌برد و حال عمومی او رو به بهبود است که امیدواریم تا چند روز آینده مرخص شود.  

دکتر عبدالمجید خوشنود در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد:‌ هفته گذشته یکی از دانشجویان خوابگاهی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با علایم آنفلوآنزا به یکی از مراکز درمانی مراجعه کرد که بعد از انجام تست‌های اولیه اعلام شد نتیجه‌ ابتلای این دانشجو به کرونا ویروس منفی است که حتی این دانشجو در شرف ترخیص قرار گرفته بود.

وی در ادامه اظهار کرد: اما در آزمایش‌های بعدی که در بیمارستان مسیح دانشوری انجام گرفت، ابتلای دانشجوی خواجه نصیر مثبت اعلام شد و دانشجو در قرنطینه قرار گرفت.

معاون دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با تاکید بر این‌که در حال حاضر حال عمومی دانشجوی مبتلا به کرونا ویروس خوب است، گفت: این دانشجو روند بهبودی را طی می‌کند و نگرانی در این زمینه وجود ندارد و حتی ممکن است تا چند روز آینده از بیمارستان مرخص شود.

دکتر خشنود تاکید کرد:‌ بعد از ابتلای دانشجوی فوق به کروناویروس تمامی اطرافیان و هم‌اتاقی‌های این دانشجو تحت نظر قرار گرفتند و حتی برخی از دانشجویان به صورت داوطلبانه تست کرونا ویروس را انجام دادند.

به گفته‌، وی بعد از اعلام نتیجه آزمایش مثبت دانشجوی مبتلا به کرونا ویروس، تمامی خوابگاه‌های دانشگاه خواجه نصیر تخلیه شدند و ما نگران این بودیم که این ویروس در بین دانشجویان خوابگاهی شیوع پیدا کند و در حال حاضر نیز تمامی خوابگاه‌ها بخصوص خوابگاهی که این دانشجو با نتیجه مثبت در آن ساکن بود، به شدت ضد عفونی شدند.

دکتر خشنود با تاکید بر این که تعطیلی خوابگاه‌های دانشجویی تا ایام عید تصمیم درستی است، گفت‌: در جلسه شورای دانشگاه که امروز برگزار می‌شود، در خصوص تعطیلی کامل خوابگاه‌ها تا عید تصمیم‌گیری خواهد شد؛ چرا که به منظور کنترل ابتلای دانشجویان به کرونا ویروس این بهترین و درست‌ترین تصمیم خواهد بود.

2972 نمایش

نظر دادن