آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 26 فروردين 1392 ساعت 12:11

مناظره‌های انتخاباتی ریاست جمهوری زنده برگزار می‌شود

به گفته روابط عمومی صدا و سیما، این رسانه تاكنون ازسوی هیچ دستگاه نظارتی تذكری دریافت نكرده است. كلیت برگزاری مناظره‌های انتخاباتی قطعی شده. مناظره‌ها زنده برگزار می‌شود اما در شیوه اجرا، نوآوری‌هایی صورت گرفته است.

مناظره‌های انتخاباتی ریاست جمهوری زنده برگزار می‌شودبه گزارش آخرین نیوز، چندی پیش كدخدایی(سخنگوی شورای نگهبان) اعلام كرد؛ صدا و سیما نباید نامزدهای احتمالی ریاست جمهوری جمهوری را دعوت می‌كرد و بعد جلسه را رسانه‌ای می‌كرد. رسانه ملی برای این كار تذكر می‌گیرد. اما مدیركل روابط عمومی صدا و سیما اعلام كرد كه صدا و سیما تاكنون از هیچ دستگاه نظارتی تذكری دریافت نكرده است.

سهرابی در گفتگو با ایلنا، با اعلام این مطلب افزود: ما با هدف برگزاری هرچه باشكوه‌تر انتخابات ریاست جمهوری در سالی كه از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال حماسه سیاسی و اقتصادی نامگذاری شده است، و همچنین ارتقاء سطح كیفی برنامه‌های تبلیغاتی نامزدها و ارائه مشاور‌ه‌های فردی و جمعی به داوطلبان محترم، این نشست را برگزار كردیم.

وی افزود: صدا و سیما كاملا اشراف قانونی دارد و تمام فعالیت‌های خود را در زمینه انتخابات و تبلیغایت انتخاباتی در همه زمینه‌ها در چارچوب قانون انجام می‌دهد و تمام هدفش این است كه انتخاباتی پرشور برگزار شود.

مدیر كل روابط عمومی صدا و سیما با اشاره به ارسال برنامه‌های انتخاباتی برای وزارت كشور در هفته گذشته افزود: صدا و سیما برنامه‌های وسیعی را برای برگزاری انتخابات تدارك دیده است و این برنامه‌ها در شبكه‌های مختلف تلویزیونی و رادیویی و بین‌المللی اجرا می‌شود و تصور می‌كنم با این برنامه‌ها نامزدها دیگر نیازی به تبلیغات خاص‌تر نداشته باشند.

وی درباره نحوه برگزاری مناظره‌های انتخاباتی گفت: كلیت برگزاری این مناظره‌ها قطعی شده است و جزئیات آن متعاقبا اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: مناظره‌ها به شكل زنده برگزار می‌شود اما در شیوه اجرا؛ امسال نوآوری‌هایی صورت می‌گیرد.

1566 نمایش

نظر دادن