آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 20 فروردين 1392 ساعت 13:51

انتقاد شدید جان کری از فعالیت جدید هسته‌ای ایران

کری گشایش فاز یک و دو معدن ساغند را «تحریک‌کننده» و غیرسازنده خواند.

به گزارش ایسنا، روزنامه اورشلیم پست گزارش داد که جان‌کری، وزیر امور خارجه آمریکا که در فرودگاه بن‌گوریون با خبرنگاران صحبت می‌کرد، گشایش فازهای یک و دو ساغند را با اقدامات هسته‌یی تهدیدآمیز کره شمالی مقایسه کرد و در اظهاراتی بی‌اساس ادعا کرد: این بی‌تشابه به کره‌شمالی نیست که در آنجا کیم جونگ اون تصمیم به بازگشایی فرآیندهای غنی‌سازی با ساخت دوباره تاسیساتی که تخریب آن بخشی از یک توافق بوده نیست.

وی ادعا کرد: این هم به همان اندازه تحریک‌کننده است که تولید کیک زرد راه‌اندازی و هرگونه گامی برداشته شود که افزاینده سرعتی است که با آن شما به سمت مواد شکافت‌پذیر غنی‌سازی می‌روید که اگر حتی تهدید نباشد سوالات را افزایش می‌دهد و من فکر می‌کنم که این سازنده نیست.

وی روز سه‌شنبه بعد از سفر سه روزه به اراضی اشغالی راهی لندن شد تا در نشست گروه هشت شرکت کند.

کری در طول این سفر درباره برنامه هسته‌یی ایران و شرایط سوریه با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و شیمون پرز، رییس این رژیم مذاکره کرد.

وی پیش از دیدار با نتانیاهو در بیت‌المقدس به خبرنگاران گفت که آمریکا اجازه نخواهد داد ایران مذاکرات درباره برنامه هسته‌یی را به درازا بکشاند.

کری بدون توجه به تاکید صریح ایران بر اینکه برنامه هسته‌یی را صرفا برای اهداف صلح‌آمیز دنبال می‌کند، گفت: ایران نمی تواند سلاح هسته‌یی داشته باشد و سلاح هسته‌یی نخواهد داشت.

وزیر امور خارجه آمریکا افزود: ما از مذاکرات استقبال می‌کنیم اما این مذاکرات بی‌انتها نخواهد بود.

وی افزود: رییس جمهور اوباما بلوف نمی‌زند. او بسیار روشن این را به من گفته است و ما امیدواریم که ایرانی‌ها با پیشنهادی بسیار جدی بر سر میز بازگردند.

1851 نمایش

نظر دادن