به گزارش تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی صبح امروز مجلس، سوال ملی علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس از مصطفی محمدنجار وزیر کشور درباره مرگ ستار بهشتی را بررسی کردهاند.
در خلاصه این سوال آمده بود: چرا مرحوم آقای ستار بهشتی یک هفته پس از بازداشت توسط پلیس فتا که زیر مجموعه پلیس امنیت نیروی انتظامی است، فوت کرده است؟
این سوال در دی ماه سال گذشته در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس مورد بررسی قرار گرفت و در آن جلسه علی مطهری اعلام کرد که از پاسخهای وزیر قانع نشده است.
سپس این سوال در دستور کار امروز مجلس قرار گرفت و در این جلسه نیز علی مطهری نماینده مردم تهران همچنان اعلام کرد که از توضیحات وزیر کشور قانع نشده است. بنابراین هیئت رئیسه مجلس این سوال را به رای وکلای ملت گذاشت که بهارستاننشینان با 134 رای موافق، 75 رای مخالف و 21 رای ممتنع از مجموعه 240 نماینده حاضر در صحن علنی اعلام کردند که از پاسخهای وزیر کشور قانع شدهاند.
بنابراین کارت زرد به این وزیر دولت دهم تعلق نگرفت.


