آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: دوشنبه, 23 -8156 ساعت 08:57

"کرزی" مزدور ایران است، چون هر روز از ایران "معاش" می گیرد!

افغانستان جزء آن دسته از کشورهای منطقه خاورمیانه است که با مشکل کم آبی شدید دست به گریبان است. با اینکه این کشور با کمبود منابع آب روبرو است اما به دلایل مختلف از همین منابع اندک آبی نیز به درستی بهره برداری نمیکند.

به گزارش انتخاب ؛ برخی از کارشناسان علاوه بر مشکلات مدیریت منابع آب در افغانستان، عدم بهره برداری از منابع آبی مشترک این کشور با همسایه های خود از جمله ایران و پاکستان نیز از عوامل اصلی این مشکل عنوان میشود.

رمضان بشردوست نماینده پارلمان افغانستان در این زمینه با تاکید بر این نکته که بزرگترین مشکل پیش روی افغانستان بحران آب است و احتمال جنگ داخلی بر سر آب در سال های آینده در این کشور وجود دارد، عنوان میکند افغانستان حدود 70 میلیارد متر مکعب آب جاری دارد و حدود 60 میلیارد متر مکعب آن به کشورهای پاکستان، ایران و دیگر کشورهای همسایه سرازیر میشود و از همین 10 میلیارد متر مکعب نیز به درستی استفاده نمیشود.

مقام های افغانستان عنوان میکنند، ایران و پاکستان با استفاده از فشارهای دیپلماتیک و حتی نظامی مانع ساخت و پیشرفت پروژه های آبی این کشور روی حوضه های آبی مشترک میشوند!

چندی پیش حامد کرزی رییس جمهور افغانستان در یک برنامه زنده تلویزیونی، ایران و پاکستان را متهم کرد که مانع تلاش های کابل برای ساخت و استفاده از سد بر روی حوضه های آبی مشترک میشوند.

همچنین محمد نادر بلوچ معاون شورای ولایتی نیمروز گفته بود ایران در منطقه دست به تحریکاتی می زنند و موانع عمده را در برابر این پروژه ها ایجاد می کنند!

از سوی دیگر مقامات محلی شرق افغانستان نیز اعلام میکنند پاکستان با شلیک موشک و مانورهای نظامی، مانع ساخت پروژه های آبی در این منطقه است.

با این حال برخی از منتقدین دولت حامد کرزی معتقدند وی اراده کافی برای مقابله دیپلماتیک با کشورهای همسایه خود به خصوص ایران را برای پیشبرد این پروژه ها ندارد.

رمضان بشردوست نماینده پارلمان افغانستان در این زمینه به رادیو فرانسه میگوید:« برای ما مردم افغانستان دو نکته مهم است، اول اینکه من نمیدانم آیا آقای کرزی دست نشانده و مزدور ایران است که باید از ایران اجازه بگیرد تا سد بسازد!

وی می افزاید: نکته دیگر این است که وقتی رییس جمهور افغانستان از کشوری مثل ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم «معاش» روزانه میگیرد، مسلم است که این کشورها توقعاتی دارند. ایرانی که 11درصد مردم آن زیر خطر فقر زندگی میکنند و یا پاکستانی که کشوری فقیر است، وقتی پول خرج میکنند از آقای کرزی توقع دارند، آقای کرزی باید این را بفهمد که این کمک ها بدون توقع نیست.»

این مقام افغانستانی در ادامه تاکید کرد: « راه حل این بحران این است که اول ما در افغانستان رییس جمهور، وزرا، وکلا و سناتوریهایی داشته باشیم که درک و فهم اقتصاد داشته باشند و اهمیت آب را بفهمند و این افراد وطن پرست باشند و قبله سیاسیشان فقط کابل باشد.»

7015 نمایش

نظر دادن