آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 24 اسفند 1395 ساعت 10:20

حمید رسایی برای بار دوم رد صلاحیت شد

صلاحیت حمید رسایی از اعضای شاخص جبهه پایداری که در انتخابات مجلس دهم در اسفند 94 از حوزه تهران رد شده بود این بار نیز از حوزه انتخابیه اصفهان مردود اعلام شد.

ایران آنلاین نوشت: 

گزارش منابع مطلع حاکی است که صلاحیت حمید رسایى در هیات اجرایى انتخابات میان دوره اى مجلس در شهرستان اصفهان ردصلاحیت شده است.

اولین بار7 بهمن 93 حجت الاسلام اشرفی اصفهانی رئیس هیات بدوی رسیدگی به تخلفات نهاد ریاست جمهوری طی مصاحبه ای فاش کرد: «دو نماینده مجلس هستند که به دلیل تخلفاتی که در زمان مسئولیتشان در دولت قبل داشته اند، برای آنها پنج و ده سال محرومیت از خدمات دولتی صادر کرده ایم... طبق قانون این دو نفر نمی توانند در پست های کلیدی قرار بگیرند حتی نمی توانند دیگر نماینده مجلس شوند چون این حکم ما برای آنها نوعی سوءسابقه محسوب می شود.» یکی از این دو نماینده حمید رسایی بوده است.

رسایی این بار برای گرفتن کرسی خالی شده اصفهان رقابت می کند که قرار بود مینو خالقی کاندیدای محبوب اصلاح طلبان بر آن تکیه زند.

آخرین موضع گیری این چهره اصولگرا که با اعتراض گسترده کاربران در فضای مجازی روبرو شد مربوط به توئیتی است که رسایی پس از نام نویسی در انتخابات میان دوره ای مجلس از حوزه اصفهان منتشر کرد که به باور محافل خبری سرشار از اهانت و طعنه بود.سایی در توییت نخست خود نوشت «یک گله گوسفند اگر فرمانده شیری داشت، مثل شیر عمل می‌کند و یک گله شیر اگر فرمانده گوسفندی داشت، مثل گوسفند عمل می‌کند» و هشتگ زد: «انتخاب با خودمان است».

1644 نمایش

نظر دادن