https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: سه شنبه, 27 دی 1395 ساعت 09:36

سرقت‌های سریالی در پوشش مسافرکش

اعضای باندی که در پوشش مسافرکش دست به زورگیری‌های سریالی زده بودند، دستگیر شدند و به جرائم خود اعتراف کردند.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از شرق، فردی چندی پیش با مراجعه به کلانتری آزادی به مأموران اعلام کرد به وسیله سرنشینان یک پراید سفیدرنگ، مورد زورگیری و سرقت گوشی تلفن همراه و وجه نقد قرار گرفته است. پس از تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «سرقت به‌عنف» به دستور بازپرس شعبه ششم دادسرای ناحیه ٣۴ تهران، کارآگاهان پایگاه پنجم پلیس آگاهی وارد عمل شدند.

مال‌باخته پس از حضور در پایگاه پنجم پلیس آگاهی در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: «در میدان آزادی، به مقصد تهرانسر سوار یک دستگاه خودرو پراید مشکی شدم که در میانه راه، دو سرنشین صندلی جلو و عقب با تهدید چاقو اقدام به گرفتن گوشی تلفن و پول همراهم کردند، پس از آن من را از ماشین پیاده کرده و به‌سرعت از محل متواری شدند». کارآگاهان با بررسی پرونده سرقت‌های مشابه اطلاع پیدا کردند سرقت‌های دیگری به وسیله سرنشیان یک دستگاه خودرو پراید سفیدرنگ در مناطق غرب و جنوب غرب تهران به وقوع پیوسته که در یک مورد از سرقت‌ها، سارقان مال‌باخته را که در برابر آنها مقاومت کرده بود ابتدا با چاقو مورد ضرب و جرح قرار داده و درنهایت پس از سرقت وجوه نقد و گوشی تلفن همراهش، وی را در بیابان‌های غرب تهران رها کرده و متواری شده بودند.

با توجه به حساسیت پرونده درباره وقوع سرقت‌های به‌عنف به وسیله سرنشینان یک دستگاه خودرو پراید سفیدرنگ، کارآگاهان با تجمیع اطلاعات به‌دست‌آمده از مال‌باختگان و همچنین دیگر اقدامات پلیسی، موفق به شناسایی خودرو پراید سفیدرنگ مورد استفاده از سوی این گروه از سارقان شدند.

کارآگاهان پس از شناسایی مالک خودرو به‌نام «مصطفی. ش»، با بررسی سوابق وی اطلاع پیدا کردند او از مجرمان سابقه‌داری است که دارای سوابق متعدد دستگیری در شهرستان اسلامشهر بوده و بارها به اتهام ضرب و جرح و سرقت دستگیر و روانه زندان شده است. با شناسایی «مصطفی» به عنوان یکی از اعضای گروه سارقان به‌عنف، وی تحت مراقبت نامحسوس پلیسی قرار گرفت و متعاقب آن دیگر اعضای گروه به ‌نام‌های «پیمان»، «مهدی»، «کاظم»، «هاشم» و «حامد» (همه متهمان در گروه سنی ١٨ الی ٢٠ سال) در منطقه اسلامشهر شناسایی شدند.

با شناسایی مخفیگاه همه متهمان در شهرستان اسلامشهر، هماهنگی‌های لازم قضائی انجام شد و کارآگاهان پایگاه پنجم پلیس آگاهی با اخذ نیابت قضائی به این شهرستان اعزام شدند و در چند عملیات هم‌زمان، همه اعضای این گروه را دستگیر و به پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل کردند. متهمان پس از انتقال به پایگاه پنجم پلیس آگاهی و مواجهه حضوری با مال‌باختگان و همچنین اطلاع از دستگیری یکدیگر، به‌ناچار لب به اعتراف گشودند و به ده‌ها فقره زورگیری در پوشش مسافرکشی در مناطق غرب و جنوب غرب تهران به‌ویژه در محدوده‌های شهرری، آزادگان، آزادی و... اعتراف کردند.

سرهنگ کارآگاه احمد نجفی، رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با تأیید این خبر گفت: «در ادامه رسیدگی به پرونده و بررسی جرائم مشابه، گروهی از شکات و مال‌باختگان به پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ دعوت شدند و متهمان به صورت کامل مورد شناسایی قرار گرفتند». سرهنگ نجفی درادامه گفت: همه متهمان به مصرف مواد مخدر از نوع شیشه اعتیاد داشته و برابر اعترافات تکمیلی، عمده پول حاصله از فروش گوشی‌های تلفن همراه و همچنین وجوه نقد به‌دست‌آمده از سرقت‌ها، از سوی متهمان صرف هزینه مواد مخدر و بعضا مسافرت‌های گروهی آنها به شهرهای شمالی کشور شده است.

رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به کشف دو دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا ١٢۵ از متهمان، بیان کرد: «با توجه به کشف دو دستگاه موتورسیکلت هوندا ١٢۵ و برابر اعترافات سارقان، کارآگاهان با بررسی پرونده‌های سرقت به‌عنف صورت‌گرفته از سوی سرنشینان دو دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا ١٢۵ و دعوت از گروهی از مال‌باختگان که به این‌شیوه و شگرد مورد سرقت قرار گرفته بودند و درنهایت شناسایی متهمان به وسیله این گروه از مال‌باختگان، اطمینان پیدا کردند عمده سرقت‌های به‌عنف سه یا چهارنفره از سوی سرنشینان دو دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا ١٢۵ در مناطق غرب و جنوب غرب تهران نیز به وسیله این گروه از سارقان انجام شده است».

کارآگاه نجفی در پایان گفت: با توجه به اعتراف صریح متهمان به ده‌ها فقره سرقت به‌عنف در مناطق غرب و جنوب غرب تهران و به منظور شناسایی سایر جرائم ارتکابی متهمان، از مال‌باختگانی که به این شیوه و شگرد مورد سرقت، زورگیری، ضرب و جرح، تهدید و... قرار گرفته‌اند، دعوت می‌شود برای شناسایی متهمان به پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان آزادی، خیابان زنجان شمالی مراجعه کنند.

968 نمایش

نظر دادن