آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 29 آبان 1395 ساعت 07:20

یک طراح لباس فرانسوی، همسر ترامپ را تحریم کرد

به گزارش خبرگزاری فرانسه، خانم “صوفی تیالیه” طراح لباس فرانسوی مقیم نیویورک با انتشار نامه سرگشاده ای طراحی لباس برای ملانیا همسر ترامپ را رد کرد و گفت که نمی خواهد اسمش به هیچ شکلی با ترامپ مرتبط شود.


تحریم همسر ترامپ از سوی یک طراح لباس فرانسوی: دوست ندارم اسمم با ترامپ مرتبط شود.
این طراح فرانسوی مقیم آمریکا قبل از این بارها لباس هایی را برای میشل همسر اوباما رئیس ایالات متحده آمریکا طراحی کرده بود.
او در این نامه گفته است که هیچ یک از طرح هایش را به ملانیا همسر ترامپ ارائه نخواهد داد.
صوفی از دیگر طراحان لباس نیز خواست به این روند بپیوندند و ترامپ، اعضای خانواده و افراد مرتبط با او را تحریم کنند.
این طراح فرانسوی خود را به عنوان مدافع “تنوع ، آزادی فردی و احترام به همه شیوه های زندگی” معرفی و تاکید کرد که او در طراحی لباس بانوی اول آینده آمریکا مشارکت نخواهد کرد زیرا دوست ندارد نامش به هیچ شکلی از اشکال با سیاست ترامپ مرتبط شود.
او افزود: موضع گیری های نژادپرستانه، دشمنی با زنان و خارجی ها که همسر ملانیا یعنی ترامپ از آنها در تبلیغات انتخاباتی اش استفاده کرد با ارزش های حاکم بر ما همسو نیست.
صوفی در نامه سرگشاده اش ادامه داد: برای شرکت خانوادگی مثل شرکت ما، نتایج فعالیت های ما تنها محدود به کسب درآمد نیست.
وی تاکید کرد: در اینکه اسم من در کل جهان، معروف و محترم شود میشل اوباما سهیم بود. این همکاری از آنجاست که ارزش های میشل اوباما و فعالیت ها و شیک پوشی اش همیشه در روح من پژواک دارد.
در شبکه های اجتماعی برخی از این اقدام، حمایت و برخی مخالفت کرده و آن را گام منفی دانستند.صوفی تیالیه ۵۲ ساله که بیش از ۱۵ سال در آمریکا زندگی می کند از مهمترین طراحان لباس است.
خبرگزاری فرانسه درباره این طراح نوشت: طرح های او بر زنانگی زنان و شخصیت شان متمرکز است. از سال ۲۰۰۹ تاکنون میشل اوباما بارها لباس هایی از طراحی صوفی را به تن کرد که باعث شد توجه رسانه ها، ناظران و فعالان عرصه مد و مدلینگ بر او متمرکز شود.

منبع: عصرایران

888 نمایش

نظر دادن