به گزارش جام جم آنلاین از خوزستان، رئیس فوریت های پزشکی اورژانس 115 شوش صبح دوشنبه به ایرنا گفت: این حادثه ساعت 6:45 دقیقه صبح امروز در کیلومتر 55 جاده شوش - اهواز رخ داد.
رضا معمار زاده افزود: در این حادثه کامیونی که از شوش به سمت اهواز در حرکت بود وارد باند مخالف شده و یکدستگاه سواری پژو با پنج سرنشین را زیر گرفت.
به گفته وی بر اثر شدت تصادف ، سواری پژو با سرنشینان له شده و هر پنج سرنشین آن شامل 2 مرد و 2 زن و یک بچه خردسال در دم جان باختند.
معمار زاده با بیان اینکه بر اثر مچاله شدن سواری پژو در این تصادف ابتدا تعداد کشته شدگان چهار نفر اعلام شد افزود:جسد دختر بچه ای که کنار مادر خود نشسته بوده بعد از تکه کردن سواری پژو با قیچی و جک مشاهده شد.
وی افزود: بر اثر شدت برخورد 2 سرنشین سواری پژو که در لحظه تصادف جان باخته بودند از خودرو خارج شدند اما برای خروج اجساد سه سرنشین دیگر که در میان آهن پاره های سواری پژو گیر کرده بودند از قیچی و جک مکانیکی استفاده شد.
اجساد کشته شدگان این حادثه شامل 2 خانم 20 و 25 ساله و 2 مرد 25 و 45 ساله و یک دختربچه 5 ساله به سردخانه منتقل شدند.
جاده سراسری اندیمشک - شوش - اهواز به طول 160 کیلومتر از جاده های ترافیکی و حادثه خیز استان خوزستان می باشد.
تردد شبانه روزی خودروهای سنگین حامل بار از بنادر جنوب کشور از این جاده ترانزیتی با وجود مجزا بودن باند های رفت و برگشت حوادث خونبار رانندگی را موجب شده است.
پربینندهترین اخبار
- زمان پخش «آقای قاضی» مشخص شد
- شهادت ۷ نفر از کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش
- هلاکت یک صهیونیست بر اثر اصابت موشک ایرانی در حیفا
- حمله آمریکا به یک واحد تولید آب معدنی در استان ایلام
- ضربات پیاپی سپاه و ارتش به شریانهای عملیاتی تروریستهای آمریکایی/ از بحرین تا اردن؛ موجهای پیاپی عملیات نصر و صاعقه/ هدف قرار گرفتن گره اصلی پشتیبانی لجستیکی آمریکا
- انگلیس کاردار ایران را احضار کرد
- خط و نشان پنتاگون برای عراق: یا ایران یا آمریکا!
- موج بارشهای تابستانه در راه ۵ استان
- بیش از ۴۰ میلیون نفر در تشییع قائد شهید شرکت کردند
- دستگیری عامل مهم موساد در لبنان
آخرین اخبار سایت
- محکومیت پرسپولیس در پرونده بیرانوند تایید شد
- آب تهران جیرهبندی میشود؟
- زمان پخش «آقای قاضی» مشخص شد
- جزئیات حملۀ شب گذشته آمریکا به بندر چابهار
- ورود دیوان محاسبات به ترک فعل وزارت نفت
- تصمیم عجیب فیفا برای فینال جام جهانی!
- هلاکت یک صهیونیست بر اثر اصابت موشک ایرانی در حیفا
- رویترز: عبور کشتیهای ایران قبل از محاصره تنگه هرمز
- دستگیری عامل مهم موساد در لبنان
- شهادت ۷ نفر از کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش
- حمله آمریکا به یک واحد تولید آب معدنی در استان ایلام
- موج بارشهای تابستانه در راه ۵ استان
- انگلیس کاردار ایران را احضار کرد
- یک سیلوی ذخیره گندم در هویزه هدف قرار گرفت
- خط و نشان پنتاگون برای عراق: یا ایران یا آمریکا!
برخورد کمپرسی با یکدستگاه سواری پژو 206 در جاده سراسری شوش - اهواز مرگ پنج تن اعضای یک خانواده را رقم زد.


