آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 27 بهمن 1394 ساعت 11:54

تصرف یک زمین ۱.۵ میلیاردی با ۵ میلیون!

در یک مورد زمین خواری، فردی، زمین 15 میلیارد ریالی را با نفوذ، 50 میلیون ریال قیمت گذاری و آن را تصرف کرد.

مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک از کشف یک مورد زمین خواری در این شهرستان خبر داد که در آن فردی، زمین 15 میلیارد ریالی را با نفوذ 50 میلیون ریال قیمت گذاری و آن را تصرف کرد.

به گزارش ایرنا، در مطلبی که در فضای مجازی منتشر شده و بازتاب گسترده ای داشته به نقل از محمدجعفر آفرین آمده است در تخلفی آشکار دو نفر هشت هزار متر مربع زمین را تصاحب کرده اند.
وی گفته است :در پی اطلاع از این تخلف و کسب گزارش های مردمی گروه کاربری اراضی مدیریت جهاد کشاورزی اندیمشک وارد عمل شده است.

وی افزود: با بررسی انجام شده مشخص گردید دو نفر با مدارک غیر قانونی و به نام یک دامدار با همکاری یک نهاد دولتی اقدام به زمین خواری نموده و قطعه زمین مذکور را 50 میلیون ریال خریداری کرده اند.

آفرین با اشاره به ساخت و ساز در این زمین گفت: تعدادی درخت 20 ساله در زمین مذکور وجود دارد که در صورت ادامه ساخت و ساز این درختان نابود می شد.

وی بیان کرد: ارزش واقعی این زمین 15 میلیارد ریال برآورد شده است و با ورود دادستان از ساخت و ساز غیرمجاز فعلا جلوگیری شده است.

http://www.akharinnews.com/images/banners/1920897.jpg

962 نمایش

نظر دادن