تسنيم: وزراي خارجه اتحاديه اروپا روز دوشنبه تحريمهاي جديدي را بر ضد جمهوري اسلامي ايران تصويب کردند.
به گزارش ديلي استار؛ وزراي خارجه اتحاديه اروپا در نشست روز دوشنبه خود با ادعاي پوچ و واهي "نقض جدي حقوق بشر"، تحريمهاي جديدي را بر ضد تعدادي از مقامات ايراني وضع کردند.
اتحاديه اروپا در اين اقدام ضد ايراني، صدور رواديد افراد جديد تحريم شده را براي سفر به اروپا ممنوع و دارايي هاي آنها را نيز بلوکه و توقيف مي کند.
اروپا نام 9 مقام ايراني ديگر را به فهرست تحريم هاي قبلي خود افزوده است. قرار است نام مقامات ايراني که از سوي اتحاديه اروپا تحريم شده اند در نشريه رسمي اتحاديه اروپا روز سه شنبه منتشر شود.
وزراي خارجه اتحاديه اروپا همچنين در اين نشست تحريم هاي قبلي بر ضد ايران را به مدت 12 ماه ديگر تمديد کردند.
اين تحريمهاي جديد از 13 آوريل معتبر بوده و اجرايي خواهد شد. "ايمون گيل مور" وزير خارجه ايرلند که کشورش رياست دوره اي اتحاديه اروپا را بر عهده دارد ماه گذشته در اظهاراتي بي پايه و اساس گفته بود: ما نميتوانيم در برابر اعمال خشونت، بازداشت و اعدام بدون انجام محاکمه عادلانه، سکوت کنيم.


