به گزارش آخرین نیوز، غلامحسين محسنياژهاي در حاشيه برگزاري همايش روساي پليس پيشگيري ناجا در جمع خبرنگاران در خصوص آخرين وضعيت دادگاه کهريزک، اظهارکرد: اين پرونده روند طبيعي رسيدگي خود را طي ميکند و ايراداتي هم که درباره دادگاه بيان شده، دادگاه خودش جواب ميدهد.
وي ادامه داد: اين يک روند طبيعي است که اتهامات طبق روال تفهيم شود و متهمين نيز از خود دفاع کنند و پس از شنيدن شکايت شکات و شنيدن دفاعيات متهمين، دادگاه جمعبندي ميکند اما در حال حاضر دادگاه در حال شنيدن دفاعيات متهمين است و هر زماني که جلسه ختم شود درباره آن اطلاعرساني خواهد شد.
دادستان کل کشور در راستاي موضوع پيشگيري از وقوع جرم نيز تصريح کرد: يکي از موضوعاتي که قطعا در پيشگيري از جرم موثر است بحث اطلاعرساني و آموزش است چرا که برخي از افرادي که جرمي را مرتکب ميشوند ناخواسته آن را انجام ميدهند و آن هم به دليل نداشتن آگاهي کامل است و ما بايد آگاهيبخشي را در اين راستا تقويت کنيم چرا که در يک کشور اسلامي زندگي ميکنيم.
محسنياژهاي در ادامه با اشاره به انتخابات رياست جمهوري 92، خاطرنشان کرد: با مجموعه شواهد و قرائني که شاهد آن هستيم، دشمن در جايي قرار دارد که ميخواهد قبل از انتخابات برنامهاي براي ما داشته باشد. اينکه موفق ميشود يا خير را نميدانيم اما اميدواريم دستگاههاي مرتبط آگاه باشند چرا که دشمن تلاش ميکند فتنهاي جديد به راه اندازد. البته اين فتنه با فتنه سال 88 فرق ميکند چرا که با چهره نفاق به ميدان ميآيد که در اين راستا وظيفه ما سختتر است و بايد با ظرافت بيشتري با آن مقابله کنيم.
وي در پاسخ به پرسشي مبني بر اينکه در سفر اخير خود به اصفهان از فردي به عنوان سلطان پتروشيمي نام برديد، اين فرد چه کسي است؟ گفت: اينکه تعبير سلطان را به کار بردم به اين دليل بود که شماها ميگفتيد سلطان پتروشيمي و آن تعبير شماها است. البته فردي به اين نام بازداشت شده که از بيان جزئيات اين پرونده معذورم.
دادستان کل کشور در پاسخ به سوال ديگري در خصوص اينکه سعيد مرتضوي اعلام کرده است که در زمان اتفاقات کهريزک در مرخصي بوده است، آيا حرف وي صحت دارد يا خير؟ گفت: در اين خصوص دادگاه بايد بررسيهاي لازم را انجام دهد.
محسنياژهاي همچنين درباره پرونده فساد بزرگ مالي ادامه داد: در خصوص فساد بزرگ مالي توضيح جديدي ندارم چرا که در اين پرونده جزاي نقدي و رد مال نيز مطرح شده، همچنين حکم اعدام نيز اجرا خواهد شد که اگر اين حکم بخواهد اجرا شود منافاتي در آن نميبينيم.
سخنگوي قوه قضاييه در پاسخ به پرسشي مبني بر اينکه زمان دقيق اجراي حکم محکومان اعدامي در پرونده فساد بزرگ مالي چه زماني است؟ گفت: پرونده در حال حاضر به دادسرا رفته و اين پرونده به دليل اينکه متهمان زيادي دارد زمان دقيق اجراي حکم آن هنوز مشخص نيست.
وي با بيان اينکه نيروي انتظامي در برخورد با اخلالگران نظم و امنيت عمومي با جديت برخورد ميکند، گفت: نيروي انتظامي و دستگاه قضايي براي امنيت مردم و جامعه بسيار حساس است و در نهايت تلاش خود را ميکند که مردم و جامعه به اين امنيت برسند.
به نوشته ایسنا، دادستان کل کشور همچنين در پاسخ به سوالي در خصوص آخرين وضعيت پرونده اخلالگران ارزي، تصريح کرد: توضيحات جديدي در راستاي اين پرونده ندارم.


