آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 30 تیر 1393 ساعت 13:56

دعوت روحانی از مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی روز قدس

رئیس‌جمهور بر لزوم حضور هرچه باشکوه‌تر مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس تأکید کرد و گفت: هرچه راهپیمایی روز قدس امسال باشکوه‌تر باشد، به معنای حمایت بیشتر از مردم مظلوم فلسطین و پیام رساتری برای رژیم غاصب صهیونیستی است که پایان تجاوز، آدم‌کشی و غصب، شکست است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در آستانه روز جهانی قدس با بیان اینکه "قدس هم از لحاظ دینی و مذهبی و هم از لحاظ مسایل منطقه‌ای و جهانی برای مردم ایران اهمیت بسیاری دارد"، اظهار کرد: حضور مردم در روز قدس در واقع هم برای اجرای دستور و نظر حضرت امام(ره) است و هم به این معناست که به جهانیان اعلام کنیم مسجدالاقصی قبله اول مسلمانان و فلسطین سرزمین مقدس مسلمان‌هاست و هرگز این سرزمین و آوارگی ملت فلسطین، فراموش نخواهد شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: مسلمانان همواره در مسیر آرمان قدس تا روزی که این سرزمین آزاد شود و مردم آن به وطنشان بازگردند و مسلمان‌ها آزادانه در مسجدالاقصی نماز بپا دارند، گام خواهند برداشت.

روحانی تصریح کرد: مردم با حضور خود در صحنه به جهانیان نشان می‌دهند که ظلم و اشغالگری نمی‌تواند برای همیشه و دائمی باشد و ملتی که برای آزادی سرزمین خود مبارزه می‌کند، بالاخره پیروز خواهد شد.

رئیس‌جمهور فجایع رژیم غاصب صهیونیستی در روزهای اخیر نسبت به مردم مسلمان و روزه‌دار فلسطین و غزه را مورد اشاره قرار داد و گفت: مردم روزه‌دار و بی‌دفاع فلسطین و غزه سال‌هاست که در محاصره صهیونیست‌ها هستند و امروز هم با زبان روزه و در حالی که در محاصره هستند، با این رژیم غاصب و سفاک از خود دفاع می‌کنند و در برابر آن تسلیم نشده و همچنان به راه خود ادامه می‌دهند و در نهایت مردم مظلوم فلسطین در این میدان نبرد 65 ساله پیروز خواهند شد.

روحانی در پایان تاکید کرد: ملت ایران همواره پشت سر ملت‌های مظلوم بویژه مردم مظلوم فلسطین و غزه بوده و خواهد بود و امیدواریم به زودی شاهد پیروزی این مردم در برابر متجاوزان و غاصبان باشیم.

1041 نمایش

نظر دادن