حجتالاسلام میرلوحی - داماد و مسئول دفتر آیتالله مهدوی کنی گفت که رئیس مجلس خبرگان رهبری در بیمارستان بستری شده است. وی در پاسخ به این پرسش که آیا وی در وضعیت کما بسر میبرد یا خیر؟ گفت: حال ایشان مساعد نیست و در بیمارستان بستری هستند. فقط برای سلامتی ایشان دعا کنید. میرلوحی مسئول دفتر آیتالله مهدوی کنی ضمن تایید این خبر از عموم مردم خواست برای بهبود حال ایشان دعا کنند.
رئیسجمهور از آیتلله مهدوی کنی عیادت کرد
رئیسجمهور از رئیس مجلس خبرگان رهبری که در بیمارستان بستری شده است، عیادت کرد. حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی با حضور در یکی از بیمارستانهای تهران، از آیتالله مهدوی کنی عیادت کرد.
این یار دیرین امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب بعد از ظهر امروز و پس از شرکت در بیست و پنجمین سالگرد رحلت امام خمینی(ره) و اقامه نماز ظهر و عصر در منزل شخصیاش دچار عارضه قلبی و به یکی از بیمارستانهای تهران منتقل شد. آیتالله مهدوی کنی که هم اکنون 83 سال سن دارد در محضر استادان چون حضرات آیات علامه طباطبایی، آیتالله العظمی بروجردی، امام خمینی (ره)، آیهالله العظمی گلپایگانی تلمذ کرد.
آیت الله مهدوی کنی پیش از پیروزی انقلاب از سوی حضرت امام (ره) به عضویت شورای انقلاب درآمد و پس از پیروزی نیز عهدهدار مسؤولیتهای حساس و گوناگونی نظیر سرپرست کمیته انقلاب اسلامی، عضو شورای نگهبان،عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضویت در شورای بازنگری قانون اساسی، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام شد.
برخی از مسئولیتهای کنونی آیت الله مهدوی کنی:
دبیری جامعه روحانیت مبارز تهران
رئیس دانشگاه امام صادق (ع)
عضو مجلس خبرگان رهبری
آیتالله مهدوی کنی از سال 1389 رسما رئیس مجلس خبرگان رهبری شد.
آخرین وضعیت آیتالله مهدوی کنی از زبان پزشک معالجش
پزشک معالج آیتالله مهدوی کنی: باید صبر کنیم تا سیر بیماری آیتالله کنی طی 24 تا 48 ساعت آتی مشخص شود.
پزشک معالج آیتالله مهدوی کنی از رضایتبخش بودن وضعیت رئیس مجلس خبرگان رهبری خبر داد.
دکتر فضلالله صفی در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت جسمانی رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: وضعیت آیتالله مهدوی کنی رضایتبخش است اما پیشآگهی چندان مطلوب نیست.
وی با بیان این که دستگاههای پزشکی هنوز به آیتالله مهدوی کنی متصل است، گفت: باید صبر کنیم تا سیر بیماری آیتالله کنی طی 24 تا 48 ساعت آتی مشخص شود.


