آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 05 تیر 1392 ساعت 13:15

آیت الله هاشمی: مردم اولین گام را برای تعیین حرکت انقلاب در مسیر اعتدال و عقلانیت برداشتند

مشکلات پیش روی دولت آینده بسیار زیاد است و همه مسوولان دلسوز و مردم متعهد کشورمان، باید دست در دست یکدیگر، دولت آینده را در راه تحقق برنامه‌ها و اهداف خود یاری و پشتیبانی کنند.اکنون زمان همدلی و همراهی با دولت آینده فرا رسیده است.

 

 

 

به گزارش آخرین ، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آگاهی و هوشیاری به موقع مردم توفیقی بزرگ برای کسب دستاوردهای اخیر کشور بود.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از فعالان سیاسی حوزه علمیه قم، با تسلیت شهادت شهید مظلوم دکتر بهشتی و یارانش در فاجعه هفتم تیر، به شرایط کشور پس از حماسه سیاسی 24 خرداد ماه اشاره و اظهار کرد: مردم فهیم و زمان‌شناس کشورمان، اولین گام را در انتخابات برای تغییر شرایط اداره کشور و تعیین حرکت انقلاب در مسیر اعتدال و عقلانیت را خوب برداشتند و اکنون زمان همدلی و همراهی با دولت آینده فرا رسیده است.

وی با اشاره به حجم مشکلات در عرصه‌های مختلف گفت: مشکلات پیش روی دولت آینده بسیار زیاد است و همه مسوولان دلسوز و مردم متعهد کشورمان، باید دست در دست یکدیگر، دولت آینده را در راه تحقق برنامه‌ها و اهداف خود یاری و پشتیبانی کنند.

وی آگاهی و هوشیاری به موقع مردم را توفیقی بزرگ برای کسب دستاوردهای اخیر کشور دانست و گفت: لطف خداوند همواره شامل نظام اسلامی و مردم کشورمان بوده است و برای داشتن چنین مردمی بزرگوار، وفادار و قدرشناس باید خداوند را شاکر باشیم.

در ابتدای این دیدار، جمعی از حضار با تبریک حضور حماسی مردم در انتخابات 24 اسفند، دیدگاه‌ها و نظرات خود را در مورد فضای جدید ایجاد شده در کشور بیان داشتند و برای همکاری با دولت جدید و رفع مشکلات و موانع موجود اعلام آمادگی کردند.

 

 

 

947 نمایش

نظر دادن