https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 18 خرداد 1405 ساعت 01:01

سردار قاآنی: شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت/ از تنگه هرمز تا باب المندب و از خلیج فارس تا دریای سرخ کمربند امنیتی جدید مقاومت خواهد بود

سردار سرتیپ پاسدار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی تاکید کرد که شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در این منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت.

به گزارش آخرین نیوز، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این پیام نوشت: اقدام به موقع و با اقتدار یمن قهرمان نشان از هوشمندی جبهه مقاومت دارد اگر لازم شد دیگران نیز می‌آیند.

سردار قاآنی تاکید کرد: از تنگه هرمز تا باب المندب و از خلیج فارس تا دریای سرخ کمربند امنیتی جدید مقاومت خواهد بود.

وی تصریح کرد: شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در این منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: رزمندگان بدون مرز مشرف بر گلوگاه‌های عبور شما هستند به تعرض ادامه دهید گلوی شما را خواهند گرفت.

252 نمایش

نظر دادن