آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 29 دی 1391 ساعت 20:21

چشم انداز مذاکرات فشرده هسته ای ایران و آژانس

در حالی که بعد از اظهارات سلطانیه رسانه های غربی سخنان وی درباره «رو به جلو بودن» مذاکرات را رد کردند، وی اعلام کرد که در فضایی بسیار سازنده و دوستانه گفت‌وگوهایی فشرده درباره‌ تمامی وجوه این موضوع داشتیم. باید بگویم که رو به جلو حرکت کردیم.

 

 

 

به گزارش آخرین ، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین المللی انرژی با تاکید بر اینکه ایران حتی برای لحظه ای فعالیت های خود را در زمینه غنی سازی متوقف نمی کند، می گوید ایران و آژانس در صدد نهایی کردن چارچوبی ساختاری هستند که می‌تواند رئوس همکاری میان دو طرف را ترسیم کند.

نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی یادآور شد: مذاکرات با آژانس درباره حل اختلافات ادامه خواهد یافت و دو طرف برای دور آتی مذاکرات در ماه آینده به توافق دست یافتندسلطانیه با بیان این که موضوع بازدید هیات آژانس از پارچین پس از توافق درباره طرح کاری بررسی می شود، ادعای غربی ها مبنی بر این که مذاکرات تهران هیچ نتیجه ای در بر نداشته است را نادرست خواند.

در حالی که بعد از اظهارات سلطانیه رسانه های غربی سخنان وی درباره «رو به جلو بودن» مذاکرات را رد کردند، او امروز در گفت وگو با شبکه پرس تی وی اعلام کرد:در فضایی بسیار سازنده و دوستانه گفت‌وگوهایی فشرده درباره‌ تمامی وجوه این موضوع داشتیم. باید بگویم که رو به جلو حرکت کردیم.

وی افزود: آژانس و ایران درباره زمان و مکان دور بعدی گفت‌وگوها به توافق رسیدند.قرار است دور بعدی مذاکرات 24 بهمن ماه در تهران برگزار شود.

سلطانیه با اشاره به پیشنهاد ایران برای ادامه مذاکرات، گفت: پیشنهاد کردیم که آنها یک روز دیگر بمانند زیرا دو عضو هیات الزامات دیگری داشتند اما بنابراین آنها پیشنهاد کردند که نشست دیگری در تاریخ 12 فوریه داشته باشیم.ناکارتس معاون یوکیو امانو در آستانه حضور در ایران ابراز امیدواری کرد که بتواند از سایت پارچین بازدید کند.

پارچین، سایتی نظامی در جنوب شرق تهران است، و به ادعای صهیونیست ها این منطقه به برنامه‌ هسته‌ ای ایران مرتبط است.

ایران اتهام انجام فعالیت‌های هسته‌ ای در پارچین را تکذیب کرده است و علی‌اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران خاطرنشان کرده است که به لحاظ فنی پاکسازی اماکنی که در آن فعالیت هسته ای انجام گرفته غیرممکن است.

ایران پیش از این در سال 83 به بازرسان آژانس اجازه داد از سایت پارچین بازدید کنند.سخنگوی وزارت خارجه ایران هم اخیرا در گفت وگو با خبرنگاران بار رد بازدید آژانس از سایت نظامی پارچین، اعلام کرد:هرگونه بازرسی جدید آژانس باید در قالب توافقی باشد که دامنه یک بازرسی را ترسیم کند.

نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی همچنین در گفت وگو با فارس تصریح کرد: هیچ گونه توافقی در رابطه با موضوع ادعایی از جمله بازدید از پارچین قبل از آن که چارچوب مدالیته در مذاکرات نهایی شود،انجام نخواهد شد.

سلطانیه  در اکنش به ناموفق بودن مذاکرات تهران، اظهار داشت:ما دو روز مذاکرات فشرده داشتیم و در واقع توانستیم تا حدی این شکاف را رفع کنیم اما اینکه آیا قادر به امضای نهایی آن شدیم، خیر و این بسیار طبیعی است زیرا زمانی این کار را انجام خواهیم داد که هر دو طرف به این نتیجه برسند که نگرانی‌های اصلی لحاظ شده است.

 

 

 

 

2026 نمایش

نظر دادن