آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: شنبه, 09 فروردين 1392 ساعت 09:40

اعلام "وضعیت جنگی" در کره شمالی /تلاش برای ارایه تصویری بهتر از رهبر کره شمالی در میان مردم

دو کره ۶ دهه قبل و تا پیش از معاهده صلح موقتی که به جنگ سه ساله آن‌ها از ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ پایان داد، عملا در وضعیت جنگی علیه هم به سر می‌بردند. رویترز نوشته است که با وجود تهدیدات اخیر، کمتر کارشناسی این احتمال را می‌دهد که پیونگ‌یانگ بخواهد دست به آغاز جنگ تمام عیاری بزند که احتمال شکست در آن زیاد است.

به گزارش آخرین ، در پی پرواز دو هواپیمای بمب افکن آمریکایی برفراز آسمان کره، دولت پیونگ یانگ با انتشار بیانیه اعلام کرد، وارد "وضعیت جنگ" با کره جنوبی شده است.

به گزارش آسوشیتدپرس، این در حالی است که تحلیل گران می‌گویند احتمال وقوع جنگ میان دو کره بسیار پایین است و تهدیدهای پیونگ یانگ با هدف کشاندن واشنگتن پشت میز مذاکره و ایجاد تصویری بهتر از کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در میان مردم این کشور است.

در بیانیه مشترکی که از سوی دولت، احزاب و نهادهای سیاسی کره شمالی صادر شد، پیونگ یانگ اعلام کرد: در برخورد با مسائل مربوط به کره جنوبی مطابق با مقررات دوران جنگ عمل خواهد کرد.

کره شمالی روز شنبه اعلام کرد که وارد «وضعیت جنگی» علیه سئول شده است. این جدیدترین مورد از تهدیدات لفظی پیونگ‌یانگ علیه کره شمالی و واشنگتن است. با این وجود مقامات کره جنوبی این تهدیدات را جدی تلقی نکرده و آن را تنها تهدیدات لفظی می‌دانند.

دو کره ۶ دهه قبل و تا پیش از معاهده صلح موقتی که به جنگ سه ساله آن‌ها از ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ پایان داد، عملا در وضعیت جنگی علیه هم به سر می‌بردند. رویترز نوشته است که با وجود تهدیدات اخیر، کمتر کارشناسی این احتمال را می‌دهد که پیونگ‌یانگ بخواهد دست به آغاز جنگ تمام عیاری بزند که احتمال شکست در آن زیاد است.

در بیانیه‌ای که در خبرگزاری رسمی کره شمالی منتشر شده، آمده است: از اکنون به بعد تمام روابط میان شمال و جنوب وارد وضعیت جنگی می‌شود و با تمام موضوعات مطروحه بین شمال و جنوب هم بر همین اساس برخورد می‌شود.

خبرگزاری کره شمالی گزارش داده است که این بیانیه مشترکا از سوی دولت، حزب حاکم و دیگر نهادهای کره شمالی صادر شده است. با این حال یک مقام دفاعی کره جنوبی می‌گوید با وجود این بیانیه، هیچ نشانی از تحرکات نظامی غیرمعمول یا نشانه‌ای مبنی بر احتمال حمله قریب‌الوقوع در کره شمالی مشاهده نمی‌شود.

رهبر کره شمالی روز گذشته هم آمریکا را به حمله تهدید کرده و گفته بود که قصد دارد تمام پایگاه‌های نظامی آمریکا را نابود کند. تحرکات اخیر کره شمالی در واکنش و اعتراض به تحریم‌ها و قطعنامه‌‌ای است که پس از آزمایش هسته‌ای این کشور علیه پیونگ‌یانگ به تصویب رسید.

کره شمالی همچنین در این بیانیه هشدار داد، هرگونه اقدام تحریک آمیز از سوی آمریکا و کره جنوبی را بدون هیچ اطلاع قبلی پاسخ خواهد داد.این در حالی است که پیش از این دولت کره جنوبی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: تهدیدهای اخیر کره شمالی مساله جدیدی نیست.

2787 نمایش

نظر دادن