آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: جمعه, 20 آبان 1395 ساعت 16:20

نصیحت آیت‌الله خاتمی به ترامپ "تازه به دوران رسیده": بازی با ایران، بازی با دم شیر است

امام جمعه موقت تهران، با اشاره به نطق های انتخاباتی ترامپ گفت: ترامپ اگر یک جو مردانگی داشته باشد باید از ملت ایران عذرخواهی کند و حواسش باشد بازی با ایران بازی با دم شیر است.

آیت الله سید احمد خاتمی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران در مورد چهل و پنجمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اظهارداشت: سیاست نظام جمهوری اسلامی ایران در انتخابات این کشور، سیاست بسیار معقول و منطقی بود،سیاست بی طرفی. در این عرصه نظام می گفت که اینها همه سروته یک کرباس هستند، آبشخورشان جای دیگر و نوکر صهیونیست ها هستند، این موضع بسیارهوشمندانه ای بود.

وی افزود:برخی صاحبان سایت ها و روزنامه های کشور جانبدارانه وارد صحنه انتخابات آمریکا شدند حتی قبل از انتخابات به استقبال پیروزی بعضی از نامزدها رفتند اما وی انتخاب نشد، انصاف دهند که این موضعشان هوشمندانه نبود.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: برای شما بهتر این بود که با سیاست نظام جمهوری اسلامی ایران همراهی می کردید. نظام بعد از انتخابات هم موضع قشنگی گرفت، ما در هیچ کشوری دخالت نمی کنیم، به مردم کشورها و انتخاباتشان احترام می گذاریم، این سیاست امروز و دیروز و 37 سال گذشته ایران است.

آیت الله خاتمی با تاکید بر این که این منطق ما است، گفت: به همین دلیل است که می گوییم هر فلسطینی یک رای، هر بحرینی یک رای، هرعربستانی یک رای.

وی تصریح کرد: آنها که دم از دموکراسی می زنند این احترام را نسبت به ملت ها ندارند، ببینید در سوریه چه می کنند، بشار اسد هفتاد درصد آرا را کسب کرده است در حالی که در انتخابات آمریکا 47 درصد پای صندوق رای رفتند. هنوز خبر ندارم چقدر این آقا (ترامپ) رای آورده است، کل شرکت کنندگان 47 درصد بود.

آیت الله خاتمی به اعترافات هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اشاره کرد و اظهارداشت: در اعترافاتی که این نامزدها کردند، نشان دادند، آمریکا یک کشور ورشکسته است، کشوری که آواز دهل از دور شنیدن برای بعضی ها خوش است.

وی افزود: اگر ما در این تریبون کمتر از آنچه را که این نامزدها گفتند، می گفتیم ،بیان می کردند شعاری حرف می زنند.

خطیب نمازجمعه این هفته تهران به اظهارات ترامپ در مناظرات انتخاباتی با هیلاری کلینتون اشاره کرد و یادآور شد: این نامزد سرکار آمده در این مناظره گفت که ما بیست تریلیون دلار بدهی داریم، وضعمان خراب است، اگر به مرکز شهرها نگاه کنید 45 درصد مردم فقیرند، شاهد افزایش قتل در شهرها بوده ایم و این میزان در 45 سال گذشته بی سابقه بوده است.

ایت الله خاتمی ادامه داد: این نامزد بیان کرد که در شهرهای آمریکا سیاه پوستان و آمریکای لاتین تبارها در جهنم زندگی می کنند چون وضع خیلی خطرناک است. اگر ما منابع نفت داعش را از بین می بردیم البته باید این کار را می کردیم ،داعش نمی توانست شکل بگیرد زمانی که داعش نوزادی بیش نبود.

وی ادامه داد: این نامزد خطاب به کاندیدای شکست خورده گفت که شما وزیر خارجه بودید اکنون داعش در بیش از سی کشور فعال است چگونه می خواهید جلو آن را بگیرید گمان نکنم بتوانید.

خطیب نماز جمعه تهران به سخنان هیلاری کلینتون نامزد ناکام دموکرات ها در مناظرات با ترامپ اشاره کرد و گفت: این نامزد شکست خورده نیز گفت مسئله نژادی چالش بزرگ کشور ما است، سالانه 33 هزار نفر در کشور ما بر اثر خشونت با اسلحه کشته می شوند اگر این ورشکستگی نیست پس ورشکستگی چیست، آن وقت کسانی در داخل می نشینند نسخه می دهند که حل مشکلات کشور در گرو سازش با آمریکاست.

وی تصریح کرد: کشوری که خودش بحران زده و بدبخت است می خواهد کشور دیگری را نجات دهد هیهات راه درست همان مرگ بر آمریکاست.

عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: مردم آمریکا از ماجراجویی های دولتمردان این کشور در جهان خسته شده اند، هر جا یک شلوغی هست سرو کله آمریکا پیدا می شود در اوکراین عده ای علیه دولت قانونی تظاهرات می کنند از آن طرف دنیا می آید در راهپیمایی شرکت می کند.

آیت الله خاتمی افزود:مالیات مردم آمریکا خرج آدم کشی در یمن، سوریه، عراق و جاهای دیگر می شود. همین نامزد روی کار آمده می گوید کشور آمریکا به جاده ها ،تونل ها، پل ها،فرودگاه ها، مدارس و بیمارستان های جدید نیاز دارد اما پولش را نداریم مالیات مردم آمریکا کجا می رود خرج آدم کشی در این شهرها می شود.

وی دونالد ترامپ رییس جمهوری تازه به دوران رسیده آمریکا نصیحت کرد که اگر راه شما همان راه پیشینیانتان باشد مطمئن باشید که سرانجام شما، سرانجام همان ها می شود.

عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد:پیشینیان شما چند ویژگی داشتند شما اشتباهات پیشینیانتان را تکرار نکنید، نخست بسیار مغرور بودند غرور استکباری برای خودشان حساب ویژه داشتند.

وی با بیان این که آنها دنیا را یک دِه می دیدند و خود را کدخدای جهان می دانستند و هر جا دلشان می خواست می آمدند، گفت:آنان همچنین دروغ گو بودند اوباما وقتی سرکار آمد گفت من مداخلات نظامی آمریکا را متوقف می کنم، زندان گوانتانامو را می بندم وقتی بر خر مرادشان سوار شدند همانند گذشتگان خود عمل کرد.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران ادامه داد: پرونده آنها در ایران آنقدر سیاه است که نگو و نپرس، از 28 مرداد تاکنون 63 سال می گذرد آنها چه ها که نکردند؛ تقویت رژیم سیاه و جلاد رژیم پهلوی ،بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز جنگ تحمیلی، حمایت از منافقین و فتنه گران هر چه از دستشان برآمد علیه نظام اسلامی انجام دادند.

وی افزود: نسبت به جهان اسلام نیز چه جنایت ها که مرتکب نشدند، اتاق جنگ یمن به دست آمریکایی ها است. اسم این کار خوی استکباری است.

امام جمعه موقت تهران اضافه کرد: اگر رییس جمهوری تازه به دوران رسیده آمریکا بخواهد مثل آنها عمل کند، مطمئن باشد نه در چهار سال، بلکه در همان ماه ها و سال اول از چشم این مردم می افتاد و منفور آنها می شود.

وی همچنین گفت: نامزدهای انتخابات آمریکا در مناظرات در اهانت به مردم ایران سنگ تمام گذاشتند . اینها بازی های انتخاباتی است، می خواستند رای بیاورند البته مردم آمریکا حساب یکی از نامزدها را دستش دادند و وی را ناکام گذاشتند.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران تصریح کرد: نامزد روی کار آمده اگر بخواهد همان حال و هوا را داشته باشد، بداند که ملت ایران، ملتی است که روسای جمهوری سابق شما را خسته کرد، شما هم اگر بخواهید آن دیوانگی ها را داشته باشید قطعا پاسخ شما را می دهد.

آیت الله خاتمی با انتقاد از اظهارات کلینتون و ترامپ در دوران انتخابات درمورد ایران اضافه کرد: درمناظرات گفتند ملت ایران تروریست هستند، آیا خجالت نکشیدند؟، اگر مقداری مردانگی داشته باشند باید از ملت ایران عذر خواهی کنند.

امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: ایرانیان ملت عزیز و شجاعی هستند، بازی با ایران بازی با دم شیر است، حواستان باشد.

آیت الله خاتمی همچنین گفت: امیدوارم از طریق امواج این سخنان به گوش این تازه به دوران رسیده برسد، ایران اسلامی یک منش و یک شعار دارد؛ منشش مقاومت تا آخرین نفر و تا آخرین نفس است، شعارش شعار امام حسین(ع) است که هیهات منا الذله .

وی گفت:امیدوارم ترامپ سر عقل بیاید و به همان حرفی که گفته است نمی خواهد با هیچ کشوری تنش داشته باشد، عمل کند. اگر هم نکرد ملت ایران را بشناسد و به بیراهه نرود.

1402 نمایش

نظر دادن