آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 28 اسفند 1391 ساعت 15:37

آزادی فائزه هاشمی از زندان اوین پس از پایان محکومیت 6 ماهه

عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران یکشنبه 27 اسفند از آزادی فائزه هاشمی پس از پایان دوران محکومیت در روز سی‌ام اسفند خبر داده بود.

دختر هاشمي رفسنجاني که به اتهام تبليغ عليه نظام ، از سوي شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامي تهران به زندان محکوم شده بود ،پس از تحمل دوران حبس ، از اوين آزاد شد.

وي دوران شش ماهه خود در زندان را در حالي به پايان برد که يک پرونده ديگر نيز عليه او در دوران حبس تشکيل شده است. مسوولان زندان او را متهم به اخلال در نظم کرده و پرونده اي برايش تشکيل داده اند. بر همين اساس ، آن طور که وکيلش گفته ، براي فائزه هاشمي قرار وثيقه صدميليون توماني صادر شده است.

فائزه هاشمي ، به همين دليل بخشي از ايام محکوميت خود را به عنوان تنبيه در سلول انفرادي گذراند.

محسني اژه اي ، سخنگوي قوه قضائيه در دي ماه 91 در اين باره گفته بود: زندان يکسري مقرراتي دارد و اگر چنانچه آن مقررات زير پا گذاشته شود اقداماتي تنبيهي وجود دارد که توسط خود زندان انجام مي‌شود و بر اساس آن چيزي که من شنيده‌ام، ايشان اقداماتي داشتند که به لحاظ همان مسائل تنبيهي از سه روز پيش به انفرادي رفتند.

پنج سال محروميت از عضويت و فعاليت در احزاب، گروه‌ها، انجمن‌ها، فضاي مجازي و فعاليت رسانه‌اي و مطبوعاتي نيز بخش ديگري از حکم صادره درباره فائزه هاشمي بود که به عنوان متمم مجازات در حکم دادگاه ذکر شد.

6400 نمایش

نظر دادن