https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 18 بهمن 1401 ساعت 14:37

آخرین خبر از توافق بلند مدت ایران و چین

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه مقدمات اجرای توافق بلندمدت ایران و چین فراهم شده، گفت: در سفر رئیس جمهور به چین این موضوعات جنبه اجرایی می باید.

به گزارش ایرنا، سید محمد حسینی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت اجرای توافقنامه ۲۰ ساله ایران و چین گفت: اکنون همکاری‌های خوبی میان دو کشور جریان دارد و صادرات کالا و انرژی ایران به چین صورت می‌گیرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: همچنین توانمندی‌های زیادی در چین برای دریافت کالاهای ایرانی وجود دارد و بازار گسترده‌ای در این کشور داریم.

حسینی با اشاره به لایحه توافقنامه پنجاه بخشی ایران و چین خاطرنشان کرد که همه آن تایید و عملیاتی خواهد شد.

وی اضافه کرد: مقدمات اجرای توافق بلندمدت ایران و چین فراهم شده و وزارتخانه های مختلف هم توافق‌های لازم را انجام دادند و در سفر رئیس جمهور به چین این موضوعات جانبه اجرایی می‌یابد.

632 نمایش

نظر دادن