https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: دوشنبه, 11 دی 1401 ساعت 14:53

در روزنامه شرق چه خبر است؟!

درخصوص علت بازداشت یک خبرنگار دیگر روزنامه شرق هنوز جزئیاتی منتشر نشده است و باید منتظر ماند و دید که آیا این بازداشت هم به موضوع جاسوسی ارتباط دارد یا خیر.

به گزارش آخرین نیوز، در سه ماه گذشته ایران شاهد ناآرامی‌هایی در خیابان ها بوده است. بیش از یک ماه از ورود کشور به "زنگ حساب" گذشته و همزمان با برپایی دادگاه توحشگران، خیابان ها هم آرام شده است؛ این اما همه ی ماجرا نیست.

در روزنامه شرق چه خبر است؟!

رصد روزنامه‌های غربگرا نشان می‌دهد که دعوا تمام نشده بلکه با هوشمندی تمام از خیابان به تحریریه‌ی این روزنامه‌ها منتقل شده است.

روزنامه‌های غربگرا به شکلی هوشمندانه در تلاشند تا ضمن تولید محتوا برای تطهیر قاتلین و اغتشاشگران، به ادراک سازی در جهت تغییر جای قاتل و مقتول در ذهن مخاطبین خود کمک کنند.

در همین راستا چندی پیش روزنامه‌ی شرق با برادر یک بمب گذار که قصد داشته یک جنایت هولناک در شیراز رقم بزند، گزارش تهیه کرد و از این جانی قهرمان ساخت!

مسئله اما به همینجا ختم نمی‌شود.

زمانی که نیلوفر حامدی خبرنگار روزنامه غربگرا بازداشت شد برخی تاکید داشتند که او اطلاعاتی به همراه تصاویر مهسا امینی از بیمارستان برای سعودی اینترنشنال فرستاده و به ساخته شدن خبر شکنجه‌ی مهسا امینی و ضرب و شتم او کمک کرده است.

پس از بازداشت نیلوفر حامدی، دیگر خبری از انتشار اخبار روزنامه‌ی شرق در سعودی اینترنشنال نبود.

اما پس از انتشار خبر مصاحبه با برادر یک بمب‌گذار در روزنامه شرق، فورا خبر در سعودی اینترنشنال منتشر شد.

اکنون خبر رسیده که روز گذشته «میلاد علوی» خبرنگار روزنامه شرق با حضور در دادسرای زندان اوین بازداشت شده است. علوی صبح دیروز برای ارائه توضیحات به دادسرای اوین رفته بود که در تماس با خانواده از بازداشت خود خبر داد.

درخصوص علت بازداشت این خبرنگار هنوز جزئیاتی منتشر نشده است و باید منتظر ماند و دید که آیا این بازداشت هم به موضوع جاسوسی ارتباط دارد یا خیر.

اکنون سوال مهم و کلیدی بعد از این همه حواشی این است که واقعاً در روزنامه شرق چه خبر است؟!

651 نمایش

نظر دادن