آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: یکشنبه, 14 مهر 1397 ساعت 17:17

محسنی‌اژه‌ای‌ درباره برخورد با احمدی‌نژاد: دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: در جلسه روز گذشته شورا درباره مباحث مهمی از جمله کنترل گرانی‌ها و برخورد با محتکران تصمیماتی گرفته شده که امیدواریم این تصمیمات نتایج لازم را داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی دادگستری استان همدان، حجت‌الاسلام غلام‌حسین محسنی‌اژه‌ای‌ ظهر امروز در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رئیس‌کل دادگستری کردستان در جمع خبرنگاران در سنندج، در رابطه با پرونده‌ مربوط به سکه ثامن اظهار کرد: همیشه توصیه کرده‌ایم که اگر افراد به هر دلیلی مرتکب جرمی می‌شوند از کشور خارج نشوند این به نفع آنها است که در کشور بمانند و از خودشان دفاع کنند.

وی تصریح کرد: کسی که از کشور خارج شود، چون یک آدم فراری محسوب می‌شود پیوسته در عذاب و رنج خواهد بود در صورتیکه اگر این افراد بمانند و از خود دفاع کنند شاید واقعا دفاع آنها توجیه لازم را داشته باشد و تبرئه شوند و اگر هم محکوم شد معلوم نیست این مجازات سنگین‌تر از چیزی باشد که از کشور فرار کنند.

وی خاطرنشان کرد: الان دولت جمهوری اسلامی به گونه‌ای است که می‌تواند تلاش کند و برخی از مجرمین را به کشور بازگرداند اما در تعیین مجازت برای مجرمی که فرار کرده و از طریق اینترپل به کشور برگردانده می‌شود متفاوت خواهد بود.

وی اضافه کرد: به کسانی که به هر دلیل جرمی مرتکب یا به انجام جرمی متهم شده‌اند و الان در خارج از کشور هستند این توصیه را دارم به نفعشان است که برگردند و از ارفاق‌های قانونی بهره‌مند شوند.

محسنی‌اژه‌ای افزود: متاسفانه برخی از کشورها به تعهدات خود حتی در موضوع پرونده‌های مفاسد اقتصادی حاضر به همکاری در زمینه دستگیری و استرداد مجرمین نیستند.

سخنگوی قوه قضائیه در مورد عملکرد و شرایط دستگاه‌های قضا در سطح استان‌ها در برخورد با اخلال‌گران اقتصادی، اظهار کرد: این مهم در کل کشور با قدرت خاصی انجام و در همین هفته توسط دادگاه ویژه که برای اخلال‌گران در شیراز شروع به کار کرده‌است دادگاه علنی برگزار می‌شود.

تشکیل دادگاه‌های ویژه پرونده‌های اخلال‌گران اقتصادی در استان‌ها

وی خاطرنشان کرد: در هر استانی که نیاز باشد دادگاه‌های ویژه را که برای رسیدگی به پرونده‌های مخلان اقتصادی تشکیل خواهیم داد و اگر ضرورت نباشد پرونده‌ها به صورت ویژه در تهران رسیدگی می‌شود.

وی در مورد گرانی‌ها و وضعیت بازار در کشور هم گفت: در شورای عالی هماهنگی اقتصادی که سران سه قوه انجا هستند موضوعات را به جد دنبال و موضوعات مورد بررسی قرار می‌گیرد.

محسنی‌اژه‌ای گفت: در جلسه روز گذشته این شورا مباحث مهمی از جمله کنترل گرانی‌ها و برخورد با محتکرین تصمیماتی گرفته شده که امیدواریم این تصمیمات نتایج لازم را داشته باشد کما اینکه تا به امروز نیز اقدامات خوبی در این راستا انجام شده است.

سخنگوی دستگاه قضا گفت: در برخورد با تمام کسانی که در امر مایحتاج مردم اخلال ایجاد کنند هیچ اغماضی صورت نخواهد گرفت.

وی افزود: ارز یکی از مایحتاجات امروز مردم است و قضیه دلار در بسیاری از مباحث تاثیر می‌گذارد و اگر کسی بخواهد اخلال ایجاد کند بدون هیچ اغماضی با آنها برخورد می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص چرایی عدم برخورد با افرادی مانند احمدی‌نژاد، اظهار کرد: قبول دارم دستگاه قضا با برخی از افراد به یک جهاتی الان مدارا می‌کند ولی مطمئن باشد با هر کسی که مرتکب جرمی شود برخورد قاطع می‌شود شاید دیر و زود داشته باشد ولی سوخت و سوز ندارد!

505 نمایش

نظر دادن