آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 12 مهر 1395 ساعت 20:37

اوباما به جهنم دعوت شد!

«رودریگو دوترته» رئیس جمهوری فیلیپین در پی تصمیم واشنگتن مبنی بر عدم فروش تسلیحات به این کشور، تصمیم آمریکا را بی اهمیت خوانده و اوباما را به جهنم دعوت کرد.  
خبرگزاری مهر: به گزارش رویترز، «رودریگو دوترته»، رئیس جمهوری فیلیپین طی سخنان امروز خود با اشاره به این که آمریکا از فروش سلاح به این کشور خودداری می کند، خطاب به رئیس جمهوری آمریکا گفت: برو به جهنم.

بر اساس این گزارش، رئیس جمهوری فیلیپین ضمن بی اهمیت خواندن تصمیم آمریکا در خصوص عدم فروش تسلیحات نظامی به کشورش گفت که فیلیپین می تواند تسلیحات مورد نیاز خود را از چین و روسیه تهیه کند.

وی همچنین در ادامه سخنان خود با بیان اینکه فیلیپین در حال بازبینی در متحدین خود است، دلیل این تصمیم را پس زده شدن کشورش از سوی واشنگتن دانست و گفت که من با آمریکا به هم می زنم. وی روشن نکرد که منظورش از به هم زدن چیست.

وی که این سخنان تند و تیز را در مانیل، پایتخت فیلیپین ایراد می کرد، با بیان اینکه روسیه و چین حاضر به فروش تسلیحات به کشورش شده اند، گفت: هرچند ممکن است شما از این سخنان ناخرسند شوید، اما حفظ تمامیت این جمهوری و سلامت مردم وظیفه من است.

وی افزود: اگر شما نمی خواهید تسلیحات بفروشید، من به سمت روسیه خواهم رفت. من فرماندهان نظامی را به روسیه فرستاده ام و روسیه گفته که نگران نباشید. ما هرآنچه که شما نیاز داشته باشد در اختیار داریم و به شما خواهیم داد.

«دوترته» همچنین در مورد موافقت چین با تحویل تسلیحات به کشورش افزود: اما در مورد چین، آنها گفتند فقط بیایید و امضا کنید تا همه چیز تحویل شما شود.

گفتنی است روابط میان دو کشور آمریکا و فیلیپین از زمان هشدار واشنگتن به این کشور در خصوص لزوم جلوگیری از اعدام معتادان و توزیع کنندگان مواد مخدر در فیلیپین که از سوی مانیل به عنوان دخالت در امور داخلی فیلیپین تلقی شده، به شدت رو به تیرگی گذاشته و منجر به ایجاد درگیری های لفظی شدید میان واشنگتن و مانیل شده است.
1071 نمایش

نظر دادن