آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 16 اسفند 1391 ساعت 19:45

دستگیری عاملان انتشار پیامک بخشیده شدن خلافی خودروها(+عکس)

 
متهمان با اعتراف صریح به بزه انتسابی خود اعلام کردند در سطح شهر شایعه شده بود که چنین طرحی از سوی پلیس راهور انجام می شود و به جهت اطلاع رسانی به دوستان اقدام به ارسال این پیامک کردیم و فکر نمی کردیم که از سوی پلیس دستگیر شویم.

رییس پلیس فتای کرمان از دستگیری عاملان انتشار "پیامک بخشیده شدن خلافی خودرو در بهمن ماه امسال" ظرف 12 ساعت كار فني و تخصصي خبر داد.

به گزارش پلیس فتا، سرهنگ "اسماعیلی" در این باره اظهار داشت :پس از ارسال پیامکی شایعه برانگیز برای تعداد زیادی از هموطنان مبنی بر "بخشش خلافی ها" ، پلیس فتا اقدامات خود را برای شناسایی عوامل آن آغاز کرد.

سرهنگ اسماعیلی افزود: پیامکی که در بهمن ماه امسال با متن " اگر ماشینتان خلافی دارد شماره سریالی که روی کارت مشخصات ماشین به صورت عمودی نوشته شده را به شماره اعلامی ارسال تا خلافی شما به مناسبت 22 بهمن بخشیده شود" برای هموطنان ارسال شده بود كه باعث تشویش اذهان عمومی شد .

رییس پلیس فتا کرمان ادامه داد: در اين راستا با استفاده از پیگیری های كارآگاهان متخصص اين پليس ،سرانجام 3 متهم مربوط به این پرونده شناسایی و طی عملیاتی ضربتي دستگیر شدند.

وی افزود: متهمان با اعتراف صریح به بزه انتسابی خود اعلام کردند در سطح شهر شایعه شده بود که چنین طرحی از سوی پلیس راهور انجام می شود و به جهت اطلاع رسانی به دوستان اقدام به ارسال این پیامک کردیم و فکر نمی کردیم که از سوی پلیس دستگیر شویم.

این مقام انتظامی با اشاره به اينكه كارشناسان پليس فتا ظرف مدت 12 ساعت كار تحقيقاتي و فني متهمان اين پرونده را شناسايي و دستگير كردند، گفت: پرونده نامبردگان برای سير مراحل قانوني تحویل مراجع قضایی شد.

1890 نمایش

نظر دادن