https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 02 تیر 1394 ساعت 13:52

مردم کدام استان کمتر ماهواره می‌بینند؟

جانشین انتظامی استان کرمانشاه گفت: میزان استفاده از ماهواره در این استان از بسیاری از استان‌های کشور پایین‌تر است.

سرهنگ کیومرث عزیزی در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه بر اساس قانون استفاده از ماهواره و تجهیزات آن جرم است، گفت: در همین راستا پلیس بر حسب وظیفه ذاتی و قانونی خود با افرادی که از ماهواره استفاده می‌کنند، برخورد خواهد کرد.

وی با اشاره به تداوم قانون منع استفاده از ماهواره، اظهار کرد: پلیس نیز همچنان با مشاهده موارد تخلف در این زمینه برخوردهای لازم را اعمال می‌کند.

عزیزی اظهار کرد: برخی افراد با تذکر اولیه ماهواره خود را تحویل می‌دهند و ماهواره آنها جمع‌آوری می‌شود، اما برخی دیگر به تذکرات پلیس توجه نکرده که این افراد تحویل مراجع قضایی می‌شوند.

او در عین حال اظهار کرد: خوشبختانه نفوذ استفاده از ماهواره در استان کرمانشاه نسبت به بسیاری استانها پایین‌تر است.

وی علت این امر را وجود برنامه‌های متنوع صدا و سیما عنوان کرد و افزود: این امر را می‌توان در زمان پخش سریالهای پر مخاطب صدا و سیما دید که تا حد چشمگیری از اذحام جمعیت در خیابانهای شهر کاسته می‌شود.

به گفته جانشین انتظامی استان کرمانشاه خانواده‌ها در صورت تحویل دستگاه ماهواره خود، یک دستگاه گیرنده دیجیتال دریافت می‌کنند.

1766 نمایش

نظر دادن