آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 06 ارديبهشت 1394 ساعت 15:44

ازدواج مفتی عربستان با دو دختر نوجوان!

پایگاه خبری اخبارالساعه امارات از ازدواج سوم و چهارم یک مفتی و خطیب مسجد جامع مسن در عربستان تنها در دو هفته با دو دختر نوجوان خبر داد که واکنش های منفی متفاوتی را در محافل این کشور در پی داشته است.

این پایگاه خبری نوشت: اقدام این مفتی در ازدواج سوم و چهارم با دو دختر که تنها طی دو هفته انجام شده، با واکنش های منفی در شبکه های اجتماعی از جمله توییتر روبرو شده و بر سر زبان ها افتاده است. برخی از مردم عربستان در پی نوشت های خود به این اقدام مفتی سعودی نوشته اند: بهتر بود حداقل یک سال پس از ازدواج سوم صبر می کرد و دیگری نوشته، شاید او فکر می کرده با این کارش به مرحله تکمیل اخلاقی نزدیک تر می شود.

روزنامه عکاظ عربستان نیز در این زمینه نوشت: در حالی که این مفتی با زن اولش در مکه برای انجام مناسک عمره رفته بود، زنان دوم و چهارم او نیز در کنار وی حضور داشتند. در عربستان و طبق فتوای مفتی های وهابی، قوانین عجیبی در مورد ازواج وجود دارد مثلا هیچ سن قانونی برای ازدواج زنان وجود ندارد و یک مرد 50 ساله می تواند با یک دختر یکساله ازدواج کند.

پیش از این نیز گزارش هایی از رسوایی های اخلاقی، دزدی و حضور در پارتی های شبانه و بی بند و باری های متعدد از سوی مفتی های سعودی و اعضای کمیته های امر به معروف و نهی از منکر عربستان منتشر شده است.

3153 نمایش

نظر دادن