آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 06 ارديبهشت 1394 ساعت 10:49

جزئیات فصل دوم «در حاشیه» مهران مدیری

در همین راستا هماهنگی‌هایی نیز صورت پذیرفته تا شوخی با زندان و زندانبان، برای سازندگان «در حاشیه» منتهی به مصائبی شبیه به فصل اول سریال نشود و دست نویسنده و کارگردان برای تولید این فصل بسته نماند و در نهایت به کیفیت سریال لطمه‌ای وارد نشود.

روند تولید فصل دوم سریال «در حاشیه» در شرایطی در دستور کار قرار می‌گیرد که مطابق با جمع‌بندی نهایی، این فصل در زندان ساخته می‌شود و سکانس پایانی فصل نخست نیز در همین راستا و به عنوان مقدمه‌ای برای فصل بعدی تصویربرداری و پخش شده است.

به گزارش تابناک، سریال در «حاشیه» یکی از پرحاشیه‌ترین سریال‌های تاریخ تلویزیون شد و هرچند دور از انتظار نبود که انتقاداتی از سوی برخی پزشکان نسبت به این سریال مطرح شود اما هیچ‌گاه تصور نمی‌شد که یک بسیج وسیع از سوی هفت هزار پزشک علیه این کمدی شکل بگیرد و پزشکان متخصص تا این حد، این سریال را جدی بگیرند و در طول مسیر، وکلا نیز به پزشکان بپیونند.

با این حال روند انتقادات که در حین تولید سریال آغاز شده بود و پس از پخش چند قسمت به اوج رسید و یک جبهه واحد از نظام پزشکی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شکل داد، به مرحله‌ای رسید که حتی پزشکان کمپینی برای تجمع مقابل صداوسیما با محوریت نظام پزشکی شکل دادند و تماشای این سریال را تحریم کردند و کار تا آنجا بالا گرفت که به گفته نویسنده این سریال، مسئولان پیشنهاد کردند در عوض عدم پخش سریال، خسارت وارده را نیز پرداخت کنند (که البته این خبر بعداً تکذیب شد).

با این حال پزشکان در این کارزار تنها بودند و با توجه به حجم نقدهایی که نسبت به عملکرد برخی پزشکان وارد بود، افکارعمومی به شدت حامی سریال مدیری بودند و نقدهای شدیدی به وزیر بهداشت و رئیس نظام پزشکی وارد آمد که باعث شد تا حدودی موضع این مسئولان منعطف شود.

با این حال در نهایت فصل اول سریال با وجود حمایت شدید افکارعمومی پس از پخش ۲۶ قسمت به پایان رسید و گروه مهران مدیری سراغ تولید فصل دوم با مضمونی دیگر رفتند تا پس از پخش «شمعدونی» ساخته سروش صحت، دوباره به آنتن شبکه سوم سیما بازگردند اما با پایان فصل اول که بیمارستان «حاشیه» پلمب می‌شود و همه پزشکان و پزشک‌نماها به زندان می‌روند، چه سرنوشتی در انتظار کارکترها است و در کدام بستر، داستان استمرار خواهد شد؟

بر اساس پیگیری‌های «تابناک»، فصل دوم سریال در حاشیه با مضمون زندان ساخته خواهد شد و دستگیری بازیگران کلیدی و انتقال به زندان در آخرین قسمت فصل اول نیز مقدمه شکل گیری فصل دوم بوده است؛ تصمیمی که اکنون قطعی شده و مقدمات لازم برای تعریف ادامه داستان در این فضای تازه، در حال فراهم‌سازی است.

در همین راستا هماهنگی‌هایی نیز صورت پذیرفته تا شوخی با زندان و زندانبان، برای سازندگان «در حاشیه» منتهی به مصائبی شبیه به فصل اول سریال نشود و دست نویسنده و کارگردان برای تولید این فصل بسته نماند و در نهایت به کیفیت سریال لطمه‌ای وارد نشود. از این منظر اگر واقعاً بتوان با این فضا شوخی وسیعی داشت، در حاشیه نخستین سریالی کمدی است که مدت طولانی در زندان بوده و به شوخی با این فضا می پردازد.

در این سریال که مهدی ژوله، خشایار الوند، الهه زارع‌نژاد و... تیم نویسندگی‌اش را زیر نظر مهران مدیری تشکیل می‌دهند، سیامک انصاری، سپند امیرسلیمانی، علی اوجی، لیلا ایرانی، پوریا ایرایی، شراره ارمغانی، تینا اسدی، بهناز توسلی، فرزانه تفرشی، فلامک جنیدی، جوانه دلشاد، سید جواد رضویان، آذین رئوف، سحر زکریا، نادر سلیمانی، ماندانا سوری، شادان شهیدی، یوسف صیادی، الیکا عبدالرزاقی، گل ناز عباسی، مهران غفوریان، رضا فیض‌نوروزی، نیما فلاح، شبنم فرشادجو، عارف لرستانی، علی لک‌پوریان، مهران مدیری، دریا مرادی دشت، رضا نیکخواه، رامین ناصرنصیر، سام نوری، سحر ولدبیگی، محمدرضا هدایتی، فاطمه هاشمی و ساعد هدایتی به نقش آفرینی پرداختند.

منبع: تابناک

1707 نمایش

نظر دادن