آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 17 فروردين 1394 ساعت 10:58

توضیح تنابنده درباره رفتن «بهبود» از «پایتخت»

محسن تنابنده - بازیگر و نویسنده «پایتخت» - درباره‌ی عدم حضور مهران احمدی در سری چهارم از این سریال توضیحاتی را ارائه داد و گفت: این اتفاق هیچ دلیل خاصی نداشته و مشکلی بین گروه وجود ندارد.

بازیگر نقش نقی در سریال «پایتخت» در گفت‌وگو با ایسنا در ادامه مطلب بالا افزود: مهران احمدی قطعا در «پایتخت 4» نخواهد بود چرا که ساخت این سریال با کار دیگر آقای احمدی مصادف شد و به دلیل اینکه «پایتخت 4» ماه رمضانی شد، شرایطمان دشوارتر شد و وقت زیادی نداریم؛ بنابراین نمی‌توانستیم حضور آقای احمدی را هماهنگ کنیم.

وی سپس اظهار کرد: مهران احمدی اکنون مشغول بازی در فیلم خانم نرگس آبیار است و نمی‌توانست در «پایتخت 4» هم حضور داشته باشد، بر این اساس نبود وی در سری چهارم «پایتخت» طی یک توافق جمعی صورت گرفت و به این نتیجه رسیدیم که وی نمی‌تواند هر دو کار را همزمان باهم داشته باشد.

این نویسنده در پاسخ به اینکه با حذف شخصیت «بهبود» در سری چهارم «پایتخت» تکلیف قولی که به بیژن (پسری که به سوال‌های معلمش جواب‌های نادرستی داده بود و این معلم پس از چند سال فیلم او را در فضای مجازی پخش کرد) برای ایفای نقش پسر بهبود داده چه می‌شود ؟ گفت: باید ببینیم چه پیش می‌آید.

تنابنده در پایان اعلام کرد: اکنون مشغول نگارش «پایتخت 4» هستیم تا بتوانیم کار را به پخش برسانیم. با توجه به پخش «پایتخت» در ماه رمضان امسال، کارمان خیلی سخت شده است و تایم زیادی برای تولید نداریم.

2143 نمایش

نظر دادن