آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

تاریخ انتشار: یکشنبه, 02 اسفند 1393 ساعت 11:39

شهاب حسینی تکذیب کرد

روزنامه هفت صبح: شهاب حسینی نسبت به اعلام نامش در فهرست مجریان نوروزی واکنش نشان داد و گفت که تحت هیچ شرایطی دیگر به عرصه اجرا برنمی گردد.

شهاب حسینی، بعد از اعلام نامش به عنوان گزینه اجرای برنامه تحویل سال شبکه پنج، روز گذشته در پیامی به هفت صبح حضورش را به عنوان مجری در ویژه برنامه تحویل سال تکذیب کرد و گفت که هیچ وقت، هیچ کجا و در هیچ شرایطی حاضر نیست به عرصه اجرا برگردد.

او برایش عجیب بود که اسمش به عنوان مجری برنامه سال تحویل منتشر شده چون همه می دانند که همین اواخر پدرش از دنیا رفته و امسال اصلا عید ندارد که بخواهد آن را جشن بگیرد.

شهاب حسینی: دیگر اجرا نمی کنم!


علاوه بر این مسئله، او صراحتا تاکید کرد که با وجود تقاضاهای فراوانی که برای بازگشت او به عرصه اجرا وجود دارد، هیچ وقت چنین اقدامی انجام نمی دهد و از همه برنامه سازان هم خواهش می کند که دیگر چنین پیشنهادی را با او مطرح نکنند.

از میان گزینه های اعلام شده برای نوروز 94، فعلا حضور شهاب حسینی در شبکه پنج و بیژن بیرنگ در شبکه دو منتفی اعلام شده. البته به نظر می رسد حضور آزاداه نامداری به عنوان تهیه کننده در این برنامه کاملا قطعی باشد و هنوز درباره مجری به جمع بندی نرسیده اند.

تنها گزینه هایی که هنوز حضورشان در برنامه های تحویل سال تکذیب نشده، احسان علیخانی و علی ضیا هستند که البته درباره ضیا هنوز نمی شود خیلی جدی اظهارنظر کرد چون فضل الله شریعت پناه، مدیر گروه اجتماعی شبکه یک همین چند روز پیش اعلام کرده که برنامه تحویل سال این شبکه، «اتفاق یک» نام دارد و حتی راجع به اینکه نوید محمودی تهیه کنندگی آن را برعهده داردهم صحبت کرده اما اسمی از علی ضیا به عنوان مجری این برلنامه به میان نیاورده.

پیش از این اعلام شده بود که شریعت پناه بعد از رفتن از شبکه سه به شبکه یک، ترجیح داده که ضیا را هم با خودش به این شبکه ببرد و اجرای ویژه برنامه تحویل سال را به او بسپارد.

خلاصه اینکه تنها مجری قطعی شب تحویل سال در حال حاضر، احسان علیخانی است. البته باز هم معلوم نیست تا چند هفته دیگر تلویزیون چه تصمیمات جدیدی برای این برنامه داشته باشد و به طور قطعی دست روی چه گزینه هایی بگذارد.

1432 نمایش

نظر دادن