آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: شنبه, 01 اسفند 1393 ساعت 18:29

چاپ نخستین سلفی خوراکی روی پنکیک صبحانه، با استفاده از پرینتر سه‌بعدی! +‌ تصویر

محققان بریتانیایی پرینتر سه‌بعدی طراحی و توسعه داده‌اند که در آینده نزدیک می‌توان با آن صبحانه‌ای با عکس سفلی کاربران چاپ کرد.

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از Mashable، شرکت Kinneir Dufort پرینتر سه‌بعدی را طراحی کرده است که پنکیک و صبحانه با تصویر سلفی کاربران چاپ می‌کند.

این شرکت با استفاده از فناوری‌های تصویربرداری دیجیتال، نرم‌افزار ردیابی و تشخیص چهره، این پرینتر سه‌بعدی را طراحی کرده است.

در آزمایشی که این شرکت برای پرینتر سه‌بعدی‌اش انجام داده، عکس سلفی جیمز توربت، طراح ارشد الکترونیک روی یک پنکیک کره‌ای و گریل شده چاپ شد.

البته مهندسان شرکت برای این کار، پرینتر سه‌بعدی خود را هک کردند و آن را با کره و طرح‌های پنکیک سه‌بعدی ساختند. البته این پرینتر هنوز نمی‌تواند تشخیص دهد که چگونه عکس و پنکیک‌های چاپ شده را به گونه‌ای ترکیب کند که به یک محصول سلفی خوراکی تبدیل شود.

به گفته مهندسان این شرکت، ساخت این پنکیک از نظر تئوری درست است اما عملی نیست. آنها مجبور شدند که تصاویر سلفی را با فتوشاپ درست کنند تا چهره پرینت شده روی پنکیک درست نمایان شود.

آنها امیدوارند که نرم‌افزاری را بنویسند که بتواند محصول نهایی را بدون دستکاری و کاملا خوراکی تولید کند.

1357 نمایش

نظر دادن