آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: شنبه, 01 اسفند 1393 ساعت 16:15

«معمای شاه» به کجا رسید؟ + تصاویر جدید

تهیه‌کننده سریال تاریخی «معمای شاه» درباره‌ی آخرین روند تولید مجموعه‌اش اعلام کرد: همچنان در شهرک سینمایی غزالی مشغول تصویربرداری هستیم و تاکنون بیش از 70 درصد از کل تصویربرداری کار به پایان رسیده است.

خبرگزاری ایسنا: تهیه‌کننده سریال تاریخی «معمای شاه» درباره‌ی آخرین روند تولید مجموعه‌اش اعلام کرد: همچنان در شهرک سینمایی غزالی مشغول تصویربرداری هستیم و تاکنون بیش از 70 درصد از کل تصویربرداری کار به پایان رسیده است.

علی لدنی در گفت‌وگویی گفت: در حال حاضر سکانس‌های مربوط به شخصیت‌ خانواده دکتر وزیری و بخش‌های مردمی «معمای شاه» در حال ضبط است و بازیگرانی چون امیریل ارجمند، جمشید مشایخی، گوهر خیراندیش، محمدرضا شریفی‌نیا، بهرنگ علوی، نرگس محمدی، علی دهکردی و... مقابل دوربین این مجموعه در حال ایفای نقش هستند.

وی سپس درباره‌ِ پخش سریال «معمای شاه» از شبکه اول اعلام کرد: اگر از این پس هم شرایط فراهم باشد کل تصویربرداری این سریال ظرف شش ماه آینده به پایان می‌رسد. هنوز برای پخش «معمای شاه» زمان قطعی در نظر گرفته نشده است. این مجموعه تاریخی یا از 28 مرداد سال 94 به روی آنتن می‌رود و یا پخش آن به پاییز 94 موکول می‌شود.

لدنی یادآور شد: موزه عبرت و کاخ سعدآباد از دیگر لوکیشن‌های «معمای شاه» هستند که بعد از پایان کارمان در شهرک سینمایی غزالی به آنجا خواهیم رفت.

او که تهیه‌کنندگی سریال در حال پخش «گذر از رنج‌ها» را نیز انجام داده است، در پایان گفت‌وگویش گفت: خدا را شکر این مجموعه انعکاس خوبی در میان مردم داشته و به نظرم کار متفاوتی از آب درآمده است. جا دارد از کارگردان و همه عواملی که با وجود مشکلات بسیار ما را در این پروژه یاری کردند و با تمام سختی‌های کار کنار آمدند، تشکر کنم. ما با عوامل خوب در سریال «گذر از رنج‌ها» دوران خوبی داشتیم.

لدنی همچنین اعلام کرد که سریال «گذر از رنج‌ها» تا اواسط اسفند ماه از شبکه اول پخش می‌شود. همچنین چند قسمت از پشت صحنه این مجموعه آماده پخش شده است که پخش خواهد شد.

به گزارش ایسنا، «معمای شاه» به کارگردانی محمدرضا ورزی برای پخش از شبکه یک سیما در حال ساخت است. داستان این سریال تاریخی به دوران رضا شاه و محمدرضا پهلوی مربوط می‌شود.

داریوش کاردان، قطب‌الدین صادقی، جعفر دهقان، احمد نجفی، ثریا قاسمی، فتعلی اویسی، نرگس محمدی، مهراوه شریفی‌نیا، سعید داخ، چنگیز جلیلوند، سیامک اطلسی، سپند امیرسلیمانی، فخرالدین صدیق شریف، حسین محب‌اهری، حدیث فولادوند، رامبد شکرابی، گیتی ساعتچی، کاظم هژیر آزاد، حسام نواب‌صفوی و... از بازیگران نقش اصلی «معمای شاه» هستند.

«معمای شاه» به کجا رسید؟

«معمای شاه» به کجا رسید؟

«معمای شاه» به کجا رسید؟

2090 نمایش

نظر دادن