آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 27 دی 1393 ساعت 08:16

پاسخ مهناز افشار به شایعه بارداری اش!

مهناز افشار با انتشار دو یادداشت جداگانه در اینستاگرام نسبت به شایعاتی که درباره ارتباط بارداری او با توقف تولید مجموعه ویدیویی «عشق تعطیل نیست» شنیده می شود، توضیح داد. جالب آنکه مهرانه مهین ترابی نیز در گفت و گویی نسبت به احتمال پیگیری تولید این سریال ابراز نا امیدی کرده است.

مهناز افشار در اینستاگرام خود نوشته است: «روز همه خوش، عزیزانی ابراز نگرانی از حضور من در شبکه خانگی داشتند و تعدادی هم که چرا کار تعطیل شده. عزیزان، بی شک تمامی حساسیت و سخت گیری هایی که در این چند سال اخیر در سینما کسب کردم را با خود برای اولین حضور، به شبکه خانگی بردم تا در منازل شما هم مهمانتان باشم، تمام تلاشم چه در بازی و چه قصه در کل کار انجام شده و امیدوارم نتیجه راضی کننده باشد و از این تصمیم سر بلند بمانم.»

افشار ادامه داد: «تعطیل شدن کار برای مدت کوتاه به دلیل حساسیت گروه تولید و کارگردانی است تا اول با امدن سی دی های قسمتهای اول تا 5 نظرات و تاثیر کار را ببینند و مجدد با کیفیت بهتر کار را جلو ببریم. کار اگر در آن تقلید احساس میکنید ، کمی صبر کنیم بعد از دیدن این چند قسمت ، حتما گروه تولید این نظرات شما عزیزان را مد نظر قرار خواهند داد ، فقط کمی صبر کنیم ، برای تصمیمات بهتر. ممنون.»

وی در پستی دیگر در اینستاگرام خود نوشت: «ممنون از همه شما ها که هستین. خیلی ممنون از کامنت ها، خیلی ممنون از نگرانی هاتون و حمایت ارزشمند شما عزیزان. پرسش هایی در ارتباط با مجموعه خانگی عشق تعطیل نیست در کامنت ها هست. عزیزان این مجموعه یکم قبل تر عرض کرده بودم برای دانستن نظرات شما و نتیجه ساخت بعد از پخش قسمتهای اولیه، فعلا تعطیل شده و اینکه آقای بیژن بیرنگ در حال نوشتن ادامه 6 قسمت هستند و قصه کامل نیست و من هم طبق قرار داد تا تاریخ مقرر قرارداد در خدمت کار هستم و البته امیدوار که این اولین تجربه، در نهایت خوب شود. ممنون میشم که اگر خبرهایی که دقیق نیست را جایی مشاهده کردید، واقعیت را اطلاع رسانی کنید. بسیار ممنون و بزودی اخبار خوب و زیبایی هم شخصا خدمت همه شما خواهم گفت.»

در همین حال مهرانه مهین ترابی نیز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص تعطیل شدن این پروژه گفت: نمیدانم بعد از یک ماه تعطیلی پروژه چه بر سر بازیگران و اعضای گروه این پروژه خواهد آمد. هنگام قرارداد بستن در پروژه «عشق تعطیل نیست» با بیژن بیرنگ حرفی در خصوص وقفه این پروژه زده نشد و بازیگران و عوامل گروه در مورد شرایط کلی پروژه با مسئولان تیم صحبت کردند. قرار است 6 قسمت از سریال خانگی «عشق تعطیل نیست» راهی بازار شود و تکلیف بیست قسمت دیگر معلوم نیست. حتی این بیست قسمت فیلمنامه ای ندارد که بخواهد اجرا شود. او درباره دلایل توقف پروژه «عشق تعطیل نیست» اظهار داشت: دلیل آن هرگز نمیتواند بارداری یکی از بازیگران اصلی این سریال باشد و نداشتن فیلمنامه عامل اصلی توقف سریال «عشق تعطیل نیست» است. نمیدانم بعد از این وقفه قرار است چه اتفاقی برای بازیگران و عوامل فیلم بیفتد. هیچکس پاسخگوی بازیگران این پروژه نیست و بیرنگ هم جواب قانع کنندهای به ما نمیدهد. به ما گفته اند که بعد از یک ماه پروژه از سر گرفته میشود، اما خود من هم از صحت آن مطمئن نیستم!

منبع: بانی فیلم

2928 نمایش

نظر دادن