آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 22 دی 1393 ساعت 13:15

تقدير شهرام ناظری از «بلبل شرق» +عكس

دومین شب از اجرای کنسرت «ارکستر بادی تهران» به خوانندگی «عالم قاسم اف» شاهد حضور بسیاری از ستاره‌های حوزه فرهنگ و هنر در تالار وحدت بود و استاد «شهرام ناظری» در مراسمی ویژه از استاد «عالم قاسم اوف» تجلیل کرد.

به گزارش آخرین نیوز؛ شب گذشته چهره‌هایی چون: «استاد شهرام ناظری، پرویز پرستویی، احسان خواجه امیری، محمود دولت آبادی، محمد معتمدی، فاطمه معتمد آریا، پانته آ‌بهرام، لادن مستوفی، بهناز جعفری، علی قمصری، گلاب آدینه، امید حاجیلی، حسین شریفی، همایون نصیری، هومن نامداری، شاهرخ تویسرکانی و... » به سالن اجرای برنامه کتسرت «ارکستر بادی تهران» در تالار وحدت آمدند تا شب دوم این کنسرت با شور و حالی ویژه برگزار شود.

در اواسط برنامه «عالم قاسیم اوف» که متوجه حضور استاد «شهرام ناظری» در ردیف نخست حاضرین در سالن شد، در حالی که به زبان آذری سخن می‌گفت رو به حاضرین گفت: «در ردیف اول سالن چهره‌ای را می‌بینم که همواره نام و صدایش برای من قابل احترام بوده. خوشحالم از اینکه می‌توانم در ایران برنامه برگزار کنم و چنین استاد بزرگی در سالن حضور داشته باشد. از حضور استاد «شهرام ناظری» در سالن خوشحالم و برای ایشان آرزوی بهریتن ها را دارم و برای من افتخار بزرگی ست که در کنسرتم حضور دارند.» حاضرین در سالن با این سخنان به شدت نسبت به حضور ناظری در سالن ابراز احساسات کردند و شوالیه آواز ایران نیز از جای خود برخاستند و به همه ادای احترام کردند.

کنسرت با کمی تغییرات نسبت به اجرای شب نخست روی صحنه رفت و در اواخر برنامه «محسن خباز» (از تهیه کنندگان برنامه) روی سن حاضر شدند و ضمن خوشامد گویی به حاضرین و مهمانان و چهره های فرهنگی و هنری، از استاد «شهرام ناظری» دعوت کردند که روی صحنه بیایند تا در مراسمی ویژه، از استاد «عالم قاسیم اف» تجلیل به عمل آید.


ناظری پس از حضور روی صحنه در سخنانی کوتاه گفتند: «خوشحالم که امشب این استاد بزرگ موسیقی آذربایجان این هدیه را از دست من دریافت می کنند. امیدوارم همه هنرمندان داخلی هم در این روزهای تاریخی به همدیگر عشق بورزند. موسیقی چیزی چون عشق نیست. خود شما همین الان دیدید که این هنرمند و دختر شان چقدر لحظات خوبی را برای ما ساختند. این حس موسیقی است و این درونی و داخلی را مدیون این هنرمند و هنرشان هستیم. امیدوارم هنرمندان داخلی هم درس عشق ورزی به یکدیگر را همراه با هنر موسیقی بیاموزند تا آن حس خوب به جامعه هم منتقل شود. » در ادامه هدیه ای ویژه که منقش به پرچم ایران بود توسط استاد ناظری به عالم قاسم اف تقدیم گردید و این هنرمند نیز از حاضرین خواست برای شوالیه آواز ایران به قدرت تمام دست بزنند.

اجرای قطعه «ای ایران» آخرین بخش برنامه بود که بعد از اجرای اثر معروفی چوت «آذربایجان» پایان بندی جالبی را در سالن توام شد تا شب دوم اجرای ارکستر بادی تهران با صدای «عالم قاسم اف» شبی به یاد ماندنی در ذهن مخاطبان حاضر در سالن باشد.

منبع: موسیقی ما
1590 نمایش

نظر دادن