https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 25 مرداد 1393 ساعت 10:02

مرد 56 ساله، عامل انتشار تصاوير غيراخلاقي!

اعتماد| فرمانده انتظامي شاهرود از دستگيري كاربر 56 ساله خبر داد كه به مدت دو سال تصاوير غيراخلاقي در فضاي مجازي منتشر مي‌كرد.

سرهنگ رحمت‌الله طاهري اظهار داشت: ماموران پليس پس از اطلاع از اين موضوع و انجام تحقيقات مقدماتي دريافتند كه متهم با پست الكترونيك شخصي خود در محيط تالار گفت‌وگو با كاربران ارتباط مجازي برقرار مي‌كند. با اين اطلاعات و تحقيقات محسوس و نامحسوسي كه پليس انجام داد، صندوق پستي اين فرد سرانجام شناسايي شد.

اين مسوول انتظامي تصريح كرد: متهم فردي 56 ساله است كه در پليس اطلاعات شهرستان شاهرود مورد بازجويي قرار گرفت و در ابتدا منكر هرگونه ارتباطي در فضاي مجازي بود اما وقتي با اسناد و مدارك محكم پليس مواجه شد، لب به اعتراف گشود و گفت كه يك بازيگر معروف سينما و تئاتر است و دو سال است كه تصاوير غيراخلاقي در فضاي مجازي منتشر مي‌كند.

طاهري با اشاره به تكميل پرونده و ارسال آن به دادسراي شاهرود گفت: متهم با صدور قرار قانوني وثيقه به مبلغ چهار ميليارد و 300 ميليون ريال روانه زندان شد.
1485 نمایش

نظر دادن