آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: شنبه, 24 مرداد 1393 ساعت 18:22

من "عزیزه" 15 سال دارم!

چهره عزیزه 15 ساله گویای همه چیز است. دهانش از تعجب باز مانده و در حالیکه با گیجی به داخل هلی کوپتر نگاهی می اندازد، اشک ها روی صورتش روان می شوند. او کاملا خسته به نظر می رسد و در تمام طول پرواز از این که نجات یافته اشک می ریزد.

 

 
به گزارش سرویس بین الملل فرارو به نقل از سی ان ان، نیروی هوایی عراق و جنگنده های پیشمرگه های کرد روز دوشنبه ماموریت نجات فوق العاده ای را در کوه سنجار اجرایی کردند و حین انتقال کالا به ایزدی های ناامید، تعدادی از این مردم، از جمله عزیزه را از این منطقه بیرون آوردند.
 
در این پرواز که اقلامی مانند پوشک بچه، شیر، آب و مواد غذایی را به مناطقی می برد که مملو از افرادی است که از دست داعش گریخته اند، خبرنگار سی ان ان نیز حضور داشت. ایوان واتسون از سی ان ان که در هلی کوپتر حضور داشت، این ماموریت را «قهرمانانه» توصیف کرد. این تیم کیسه ها و جعبه های غذا را پیش از نزدیک شدن به زمین و از ارتفاع 50 فوتی برای آنها پرتاب می کرد. 
 
واتسون می گوید: «ما در چند مورد به صورت کوتاه فرود آمدیم و دقیقا همان زمان ها بود که با وجود غبار و آشوب ناشی از انفجارها، این غیرنظامیان ناامید برای رسیدن به هلی کوپتر مسابقه می دادند و فرزندان خود را به داخل پرتاب می کردند. خدمه هلی کوپتر سعی می کردند تا جایی که ممکن است تعداد بیشتری از مردم را به داخل بیاورند.»
 
چندی نگذشته بود که تعدادی از خانواده های گیر افتاده در این منطقه، از جمله نوزادان و افراد مسن، در این پرواز جای گرفته بودند. مردی یک بطری آب به دست گرفته بود و در حالیکه سر بر شانه خم کرده بود سعی می کرد به زن آب بدهد.
 
 
باقی افراد موفق نشدند و در زمانیکه هلی کوپتر اوج می گرفت، در همان مکان جا ماندند. واتسون می گوید: «آنجا پر از آشوب و بی نظمی بود اما در نهایت ما توانستیم با حدود 20 غیرنظامی منطقه را ترک کنیم.»
 
بیش از یک هفته پیش بود که با حمله جنگجویان داعش به شهر سنجار، آنها به دل کوه گریختند و حال هزارن تن از آنها بدون آب، غذا و مراقبت بهداشتی در گرمای تابستان نیازمند کمک هستند.
یک مقامات ارشد کرد روز دوشنبه در مورد احتمال وقوع نسل کشی علیه مردم ایزدی هشدار داد. فاضل میرانی در گفتگو با واتسون به کرات خواستار مداخله بشردوستانه در این منطقه شد. وی تاکید کرد که حدود 70 هزار نفر در کوه سنجار گرفتار شده اند و تاکنون دستکم 100 نفر از کم آبی بدن و گرما جان باخته اند.
 
در هلی کوپتری که توانست تا حدودی کمک رسان باشد، آرامش کسانی که نجات یافته بودند کاملا مشهود بود. زمانیکه این هلی کوپتر از زمین بلند شد، خدمه اشک می ریختند. مرد و زن، پیر و جوان، غیرنظامی و ارتشی، همه با هم از ناراحتی به گریه افتاده بودند.
 
تفنگداران مجبور بودند برای گشودن راه از میان داعشی ها، به زمین شلیک کنند. واتسون در اینباره می گوید: «آنها با شلیک به زمین وارد منطقه شدند و با شلیک هم خارج شدند. در زمان خروج حتی یک نفر هم نبود که اشک نریزد.»

 

3123 نمایش

نظر دادن