آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: جمعه, 23 مرداد 1393 ساعت 11:13

داستان 2 عاشق‌سوري كه در اسارت داعش هستند +عکس

ساکنان شهر «اتارب» در حومه حلب سوریه هنوز به یاد دارند که چگونه «سمر صالح» دختر جوان این شهر در برابر دیدگان مادرش و ترس و تعجب دیگران، توسط اسلحه بدستان نقاب دار داعشی، از موی سرش کشیده شد و به جای نامعلومی انتقال یافت.

 


به گزارش آخرین، محمد و سمر دو عاشقی که پیش از اسارت به نامزدی همدیگر درآمده بودند، در حال تصویربرداری از کودکان شهر ویران شده «اتارب» در بمباران هوايي بودند که توسط داعشی ها به اسارت درآمدند. آنها پیش از ربوده شدن توسط داعشی ها، از مناطق در دست دولت سوریه فرار كرده و بارها به دلیل انعکاس اخبار مربوط به انقلابیون توسط نیروهای امنیتی سوريه بازداشت شده بودند. تقریبا همه انقلابیون حلب سمر را به دلیل حمایت از مخالفان دولت سوریه می شناسند.

امروز یک سال از حادثه ربوده شدن آن دو جوان می گذرد و مادر سمر می گوید: تنها خبری که درباره دخترش دریافت کرده، این بود که ربایندگان موی سرش را تراشیده و او را کتک زدند اما پدر سمر بر روی صفحه فیس بوک خود خطاب به سمر می نویسد: «دختر نازنین اکنون چه می کنی؟ آیا تو را کتک می زنند یا شکنجه می کنند؟» سپس از ربایندگان می پرسد: «آیا خلفای اسلام چنین کاری انجام داده بودند؟ آیا آنها دختران را می ربودند و ...» 

و ماجراي خواهر سمر

«میسا» خواهر او هم داستان تلخ ديگري دارد. او خبر ربوده شدن خواهرش «سمر» را پس از ماهها شنید. او در این چند ماه به دست نیروهای امنيتي سوریه بازداشت شده بود و در همان ماه های که سمر به چنگ نقاب داران داعشی افتاد، وی در سلول های دولتي از آنچه در جهان می گذشت، بی خبر بود. میسا اخیرا از راه «توافق تبادل اسیران» میان حزب الله لبنان و ارتش آزاد سوریه، از زندان هاي حكومت اسد رهایی یافته است.

میسا پس از آزادی در تصویری که دیده بان حقوق بشر منتشر کرده، ظاهر و با پلاکاردی که در دست داشت، خواستار دخالت برای آزادی خواهرش شد. او در این پلاکارد نوشته : "جهانی که توانست ، با آزادی روزنامه نگاران اسپانیایی از زندان های داعش، لبخند را به خانواده آنها برگرداند، اگر بخواهد، می تواند لبخند را به خانواده سمر بازگرداند." اما میسا ناامیدی خود از آزادی خواهرش را اینگونه بیان داشت: «احتمالا ربایندگان سمر معنی انسانیت و قانون را نشناسند یا هیچ اهمیتی به درخواست های بشر دوستانه ندهند و قانع نشوند که ما هم بر اساس دین اسلام حق داریم بدانیم سمر زنده است یا نه.»

 

6151 نمایش

نظر دادن