آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 19 فروردين 1393 ساعت 19:19

مسافران هواپیمای مفقود شده مالزی زنده هستند؛ در نزدیکی قندهار!

یک روزنامه روسی به نقل از برخی منابع مدعی شده که مسافران هواپیمای مفقود شده متعلق به خطوط هوایی مالزی زنده هستند.این منابع مدعی شده اند که هواپیما در نزدیکی قندهار افغانستان نگهداری می شود.

به گزارش آخرین نیوز، برخی منابع اطلاعاتی مدعی شده اند که پرواز خطوط هوایی مالزی MH 370 که در تاریخ 8 مارس مفقود و 239 مسافر داشت از سوی برخی افراد ناشناس افراطی ربوده شده است و همه سرنشینان آن در قید حیات هستند.

برخی منابع در گفتگو با روزنامه "مسکوویسکی کمسومولیتیس" گفته اند شخصی تروریستی که خلبان های این این پرواز را آموزش داده اند "Hitch" است و این هواپیما هم اکنون در افغانستان بوده و در نزدیکی قندهار واقع در مرزهای افغانستان در مسیر سلسله کوه هایی است.

این منابع مدعی شدند که مسافران در کلبه های دون غذا به سر می برند و 20 تن از کارشناسان چینی دستگیر و در یک زیر زمین در پاکستان به سر می برند.بر اساس گفته آنها احتمالا تروریستها قصد دارند تا با آمریکایی ها و یا چینی ها وارد مذاکره شوند.

این اطلاعات در رسانه های بین المللی منتشر نشده است و این اطلاعات توسط فردی ناشناس در دستگاههای اطلاعاتی که با خبرنگار این روزنامه در ارتباط است منتشر شده است.

|باشگاه خبرنگاران|

3665 نمایش

نظر دادن