آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 24 بهمن 1391 ساعت 07:18

سردسته باند تهيه فيلم غيراخلاقي از دانش‌آموزان که بود؟

بروکس پس از دستگيري اعتراف کرده که بيش از 10 هزار فايل ديجيتالي از پورنوگرافي کودکان در رايانه خود داشته است. اين معلم متهم هم اکنون در زندان متروپوليتن بسر مي ‌برد.

 

قاضي پرونده اين معلم را به جرم سوء استفاده از کودکان و تهيه فيلم‌‌هاي غيراخلاقي به 50 سال زندان محکوم کرد.

 

باشگاه خبرنگاران: يکي از دلايلي که باعث شده والدين آمريکايي از حضور کودکان خود در مدرسه احساس آرامش نداشته باشند، علاوه بر موضوع تيراندازي هاي متعدد، رفتارهاي غيراخلاقي برخي معلمان است که اين موضوع مورد تاييد مقامات دولتي آمريکا نيز قرار گرفته است.

اخيرا نيز يک معلم مدرسه ابتدايي به جرم تهيه چندين فيلم غيراخلاقي از کودکان مدرسه ‌اي در منطقه بروکلين به وسيله دوربين مخفي به زندان محکوم شد. اين معلم به نام تاليک بروکس که 42 سال سن دارد توسط مأموران FBI تحت نظر بوده است.

پليس مي‌گويد با توجه به شکايت برخي پدران و مادران، مأموران ويژه اف‌ بي ‌آي فيلم ‌‌هاي متعددي درباره کودکان به دست آورده بودند و همين موضوع آنها را به خانه بروکس در بروکلين کشانده بود و قاضي پرونده اين معلم را به جرم سوء استفاده از کودکان و تهيه فيلم‌‌هاي غيراخلاقي به 50 سال زندان محکوم کرد.

مأموران پليس در اتاق ‌خواب اين معلم آمريکايي مقدار زيادي تجهيزات رايانه ‌اي که در آنها تصاوير و فيلم ‌‌هاي غيراخلاقي وجود داشت، يافته ‌اند و اطلاعات به دست آمده نشان مي‌ دهد که اين متهم حدود 7 سال از موقعيت خود سوءاستفاده کرده و به تهيه اين فيلم‌‌ها پرداخته و اين فيلم ها را به باندهاي تبهکار و سايت هاي مربوط به اين قضيه مي فروخته است.

بروکس پس از دستگيري اعتراف کرده که بيش از 10 هزار فايل ديجيتالي از پورنوگرافي کودکان در رايانه خود داشته است. اين معلم متهم هم اکنون در زندان متروپوليتن بسر مي ‌برد.

 

3036 نمایش

نظر دادن