آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 29 شهریور 1392 ساعت 20:48

وصیت عجیب یک مرد درموردخودرویش/تصاویر

علاقه به وسیله های شخصی در برخی از مردم وجود دارد به طوری که آن ها نمی توانند لحظه ای را دور از وسیله خود بمانند. این علاقه در اکثر مواقع به ضرر آن ها تمام می شود و گاهی اوقات منجر به نتایج بسیار عجیبی می شود.

باشگاه خبرنگاران: خودرو یکی از وسیله هایی است که برخی از مردم علاقه خاصی به آن دارند. عده ای در دنیا هستند که خودرویشان حتی از خانواده نیز بیشتر دوست دارند و هر روز خود را در کنار خودرو می گذرانند.

"کونت اسپارکا" یک تاجر 62 ساله برزیلی است که علاقه خاصی به خودروی شخصی اش دارد. این میلیونر که ساکن شهر سائوپائولو است به تازگی وصیت نامه ای نوشته است که یکی از بندهای آن بسیار عجیب و غیر معقول به نظر می رسد.


این مرد وصیت کرده است تا بعد از مرگ او را به همراه خودروی محبوبش به خاک بسپارند تا به خیال خود در آن دنیا نیز خودرویی خوب داشته باشد. همچنین او دوست ندارد از این خودرو حتی در قبر دور شود.


این مرد یک خودروی بنتلی مشکی رنگ با تمام امکانات دارد که قیمت آن در حدود 500 هزار دلار برآورد می شود. این مرد برای آن که نشان دهد وصیت نامه اش ساختگی نیست در حیاط خانه اش یک قبر بزرگ کنده است تا خودرو را درون آن قرار دهد.

این مرد دلیل نوشتن بند عجیب وصیت نامه اش را مشاهده یک برنامه مستند در تلویزیون برزیل اعلام کرده است. او میگوید اگر نمیخواست چیزی برای خانواده اش به جای بگذارد تمام زندگی را به همراه خود دفن می کرد.

1257 نمایش

نظر دادن